Lähimmäisen Kahvitupa

Palokan kirkko

Kahvitupa kutsuu istahtamaan kahvikupposen äärelle ja virkistymään hyvästä seurasta ja keskustelusta sekä hiljentymään hetkeksi Sanan ja rukouksen äärelle.
Samanaikaisesti diakoniapäivystys viereisessä toimistossa klo 11-13. Kahvitupa-päivän runko: 11-13 vapaata keskustelua, mahdollisuus käsitöiden tekemiseen, klo 13 hartaus- ja ohjelmahetki joka päättyy viim.klo 14.

TÄNÄÄN ANNA SAINPALO VIERAILEE KERTOMASSA TERVEISIÄ KIRKON ULKOMAANAVUN OPINTOMATKALTA NEPALISTA.

- Jo yli 20 vuotta pyörinyt Lähimmäisen Kahvituvan toiminta tukee Kansan Raamattuseuran kautta Pietarin Lastensuojelusäätiön toimintaa.
- Vapaaehtoinen kahviraha tilitetään Pietariin. Myös käsityötuotokset matkaavat Pietariin lämmittämään vähävaraisia ja eri tavalla elämässä ahtaalla olevia lähimmäisiä. Seurakunta huolehtii lankakustannuksista.
- Mahdollisuus vapaaehtoistyöhön myös keittiöhommissa.
- Joulutauon jälkeen Kahvitupa avaa ovensa 18.1.2018 alkaen ja kevään viimeinen Kahvitupa on 17.5.
- Kahvitupa kiinni vkot 9, 13, 19
- Tiedustelut Päivi Itkonen puh. 040 7090 142, paivi.itkonen(at)evl.fi

Palokan alueseurakunta

Tikkakosken kirkko

Aamupysäkki

Aamukahvi ja aamun lehti seurakuntasalissa maanantaista keskiviikkoon klo 9-11.

Kuokkalan kirkko

Elämässä eteenpäin-ryhmä