Hieman erilainen jumalanpalvelus goes RAP

Hieman erilainen jumalanpalvelus goes RAP Kaupunginkirkko

Rento messu mahtavalla musiikilla

Tervetuloa hieman erilaiseen jumalanpalvelukseen. Tilaisuus on tarkoitettu kaikenikäisille seurakuntalaisille. Tällä kertaa musiikista vastaa Daikini mahtavilla Rap sovituksilla tutuista virsistä sekä omista kappaleista yhteennivotulla kokonaisuudella. Tule sellaisena kuin olet, ole sellaisena kuin tulet. Messu on ilmainen ja tilaisuuden jälkeen pientä tarjottavaa saatavilla.

Vaajakosken alueseurakunta

Nuorten aikuisten työn koordinaattori
Yhteinen seurakuntapalvelu
Tellervonkatu 5 / PL 103
40101 Jyväskylä
Nuorisomuusikko
Yhteinen seurakuntapalvelu
Tellervonkatu 5 / PL 103
40101 Jyväskylä

Keskustan nuorten tilat

Café Taukopaikka - nuorten aikuisten ja aikuisten kahvila

Olisiko kiva pelata porukalla lautapelejä?

Kaupunginkirkko

Kirkko Valon kaupungissa: Ilta Lauran kanssa -live Talk Show

Ilta Lauran kanssa -live talk show'n 10 -vuotisjuhlakiertue! "Kosketus"

Illassa pohditaan ihmisen ja luonnon vuorovaikutusta. Mikä vaikutus ympäristöllä ja luonnolla on ihmiselle, entä toisin päin? Mitkä ovat tulevaisuuden haasteet, onko mitään tehtävissä? Illan vieraana ekoteologi Panu Pihkala sekä tietokirjailija Rinna Saramäki. Musiikki Antti Kleemola.
Ilta Lauran kanssa on yhtä aikaa syvällinen ja viihteellinen live talk show. Vapaa pääsy! Paikka: Kaupunginkirkko, Kirkkopuisto
Lisää: www.iltalaurankanssa.fi

Palokan kirkko

Mikkelinpäivän perhemessu - iloa ja kiitosta!

Palokan kirkon 40-vuotisjuhlamessu, jonka jälkeen koko perheen lounas ja lähetyksen syysmyyjäiset.