Kansainvälinen Naistenilta

Kipinä, Kauppakeskus Seppä

Tule viihtymään ja nauttimaan rukouksesta, musiikista ja yhdessä olosta kansainvälisten teemojen äärellä. Tänään aiheena Naiset köyhyyden ja nälän torjujina maailmassa. Tarjoilu 5€ lähetystyön hyväksi Jyväskylän seurakunnan kautta. Illan päätteeksi voit jäädä viikkomessuun klo. 19.00.

Vaajakosken alueseurakunta, Tikkakosken alueseurakunta, Taulumäen yksikkö, Säynätsalon alueseurakunta, Palokan alueseurakunta, Kuokkalan alueseurakunta, Korpilahden alueseurakunta, Keskustan alueseurakunta, Keltinmäen alueseurakunta, Huhtasuon alueseurakunta

Muu kuin seurakunnan tila

Vesala

Naisten saunailta

Kesätiistaisin elokuun loppuun asti.

Neulaskoti

Työn ja perheen yhteensovittaminen tiistaina 14.8. : Tuomas Kurttila ja Ilona Lepistö

Lapsiasiainvaltuutettu Tuomas Kurttila ja sairaanhoitaja Ilona Lepistö vieraina Keljonkankaan Neulaskodilla tiistaina 14.8.2018 klo 18