Lähetysompeluseurat

Korpilahden seurakuntatalo

Tule ompelemaan apua lähetyskohteelle! Tehdään lasten mekkoja ja shortseja. Hommia myös ompelutaidottomille. Lahjoituksena otetaan vastaan äitien pusseihin ompelutarvikkeita ja lasten penaaleihin tarvikkeita. Tied. Tuula 050 5579008

Ommellaan lähetyskohteeseen lapsille mekkoja ja shortseja. Tule mukaan, hommia myös ompelutaidottomille. Tied. Tuula 050 5579008.

Korpilahden alueseurakunta

Sepän Kipinä

Lähetyksen askartelupaja

Tykkäätkö askarrella ja tehdä kädentöitä? Entä tykkäätkö auttaa muita? Tämä on sinulle! Syksyn askartelupajoissa tiedossa kahvikorien tekoa, ostoskassien ompelua, korttiaskartelua ym mukavaa ja mitä vielä lisää keksitäänkään. Kaikille avoin!

Palokan kirkko

Syysmyyjäiset

Mikkelinpäivän perhekirkon jälkeen lounaan lomassa syysmyyjäiset ja arpajaiset lähetystyön hyväksi. Tapahtuma päättää Palokan kirkon 40v. juhlaviikon.

Sepän Kipinä

Lähetyksen askartelupaja