Kirjain kerrallaan. Lukutaitoaiheinen vuositeemakulutus

Kirjain kerrallaan. Lukutaitoaiheinen vuositeemakulutus Palokan kirkko

Ilmoittautuminen on päättynyt

Pipliaseuran Kirjain kerrallaan- Lukutaitoa naisille Afrikassa- vuositeemamateriaali 2018 antaa kasvot lukutaitotyölle erityisesti Malawissa sekä taustatietoa lukutaidosta ja lukutaidottomuuden syistä Afrikassa. Koulutuksessa saat tietoa ja toiminnallisia ideoita vuositeemamateriaalin käyttöön. Koulutus ja vuositeemamateriaali ovat ilmaisia. Jos haluat jäädä päätteeksi keittolounaalle, se on 7€.

Kouluttajina toimivat Minna Mannert ja Satu Toukkari Pipliaseurasta. Koulutukseen ilmoittaudutaan 5.3. mennessä. Samalla ilmoitat osallistumisesi maksulliselle keittolounaalle klo.13.00.

Lisätiedot lähetyskasvatussihteeri Ainoleena Laitinen ainoleena.laitinen@evl.fi, 040 560 9904

Ohjelma:

8.30 Aamukahvi, 9.00 Aamuhartaus

9.15 Eteenpäin kirjain kerrallaan

10.15 Lukutaitoa naisille Itä-Afrikassa

11.00 Tauko

11.10 Lukemaan oppimisen polku

12.00 Sokeasta näkeväksi- raamattutyöskentely

13.00 Päätös ja omakustanteinen keittolounas

Keskustan alueseurakunta, Säynätsalon alueseurakunta, Kuokkalan alueseurakunta, Keltinmäen alueseurakunta, Korpilahden alueseurakunta, Huhtasuon alueseurakunta, Tikkakosken alueseurakunta, Vaajakosken alueseurakunta, Palokan alueseurakunta, Taulumäen yksikkö

Suomen Pipliaseura ja Jyväskylän seurakunta

Sepän Kipinä

Lähetyksen askartelupaja

Tykkäätkö askarrella ja tehdä kädentöitä? Entä tykkäätkö auttaa muita? Tämä on sinulle! Tule ideoimaan yhdessä mitä askartelisimme syksyn aikana lähetysmyyjäisiin! Sinua tarvitaan! Sinä voit auttaa kaukaisia lähimmäisiä!

Palokan kirkko

Pipliaseuran Vuosiaiheteemakoulutus

Rovastikunnallinen Pipliaseuran Vuosiaiheteemakoulutus Jyväskylässä.