Pääsiäisateriailta

Korpilahden seurakuntatalo

Seder-ateria sisältäen maukkaan aterian. Liisa ja Roger Finch, Ylistysryhmä. Ilmoittautumiset Tuula Liukko, tuula.liukko@evl.fi tai 050 5579008

Liisa ja Roger Finch johdattavat juutalaisen pääsiäisaterian (seder-aterian) esikuvien kautta ymmärtämään Jumalan pelastussuunnitelmaa. Sedervadin symboliset ruokalajit, joita maistellaan, kuvaavat Vanhassa testamentissa kerrottua juutalaisen kansan orjuutta Egyptissä ja sieltä vapautumista. Iltaan kuuluu myös maukas ateria hintaan 10,-/aikuinen, 5,-/ 4-12v. Messiaanisia lauluja ja tuttuja virsiä Tiina Laihon ja Ylistysryhmän johtamina. Tule ja viihdy aterialla! Järjestää Korpilahden alueseurakunta ja Jyväskylän helluntaiseurakunta.

Korpilahden alueseurakunta

pe 17.8.2018 klo 15.00 - su 19.8.2018 klo 15.00

Koivuniemi

Hiljaisuuden retriitti

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Hiljaisuuden retriitissä saat omaa rauhaa, ateriat, mahdollisuuden levätä ja hiljentyä. Jokainen retriittiin osallistuva majoittuu omaan huoneeseensa. Rukous-, meditaatio- ja lauluhetket sekä messu ovat hoitavia ja hengellisesti virkistäviä. Kaikkeen ohjelmaan osallistuminen on vapaaehtoista.

Vaajakosken kirkko

.

Tikkakosken kirkko

Päivän aihe: Jeesus, parantajamme.
Jeesuksen teot todistavat hänen rakkaudestaan ja voimastaan auttaa hädässä olevia ihmisiä.