Pääsiäisateriailta

Korpilahden seurakuntatalo

Seder-ateria sisältäen maukkaan aterian. Liisa ja Roger Finch, Ylistysryhmä. Ilmoittautumiset Tuula Liukko, tuula.liukko@evl.fi tai 050 5579008

Liisa ja Roger Finch johdattavat juutalaisen pääsiäisaterian (seder-aterian) esikuvien kautta ymmärtämään Jumalan pelastussuunnitelmaa. Sedervadin symboliset ruokalajit, joita maistellaan, kuvaavat Vanhassa testamentissa kerrottua juutalaisen kansan orjuutta Egyptissä ja sieltä vapautumista. Iltaan kuuluu myös maukas ateria hintaan 10,-/aikuinen, 5,-/ 4-12v. Messiaanisia lauluja ja tuttuja virsiä Tiina Laihon ja Ylistysryhmän johtamina. Tule ja viihdy aterialla! Järjestää Korpilahden alueseurakunta ja Jyväskylän helluntaiseurakunta.

Korpilahden alueseurakunta

Sepän Kipinä

Rukoushetki

Rukoushetki arkisin maanantaista perjantaihin klo 12 Kipinässä, Kauppakeskus Seppä, Hiljainen huone.

Koivuniemi

Taulumäen kirkko

Gospelmissioilta

Jyväskylän evankelistapäivien päätöstilaisuus. Tilaisuus on avoin kaikille.