Kiirastorstain iltamessu

Kiirastorstain iltamessu Tikkakosken kirkko

Kiirastorstain jumalanpalveluksessa painopiste on ehtoollisessa. Kiirastorstaina muistellaan opetuslasten viimeistä ateriaa yhdessä Jeesuksen kanssa.
Kiirastorstain messun päätteeksi urut vaikenevat ja kynttilät sammutetaan. Alttari riisutaan kankaista ja esineistä, ja se verhotaan mustaan.

Pyhäpäivä: Kiirastorstai
Pyhäpäivän aihe: Pyhä ehtoollinen
Alttarikynttilät: 2
Liturginen väri: Violetti, Sininen
Liturgi: von Gross Ville-Samuli
Avustava pappi: Rämänen Marja
Kanttori: Piilonen Sirpa
Kolehti: Nuorten aikuisten auttamiseen ja osallisuutta vahvistavaan työhön, erityisesti 27-35 vuotiaiden syrjäytymisen riskin vähentämiseen Kirkkopalvelut ry:n Kotimaanavun kautta.

Tikkakosken alueseurakunta

Kaupunginkirkko

Miltä nälkä näyttää ? -valokuvanäyttely

Näyttely avoinna viikko 36: keskiviikosta perjantaihin klo 11-14. Viikko 37-39: maanantaista perjantaihin klo 11-14. syyskuun ajan tilaisuuksien aikana sekä Valon Kaupunki -tapahtumassa 27.-29.9.2018