Kansainvälisyyskahvila Sepän Kipinässä

Kipinä, Kauppakeskus Seppä

Sepän kauppakeskuksen 2. kerroksessa päivystää keskiviikkoisin lähetys- ja kansainvälinen työ. Paikalla myös maahanmuuttajatyön diakoni. Lähetysaihetta esillä ja kahvia.

Klo. 13.00 joka keskiviikko Lähetyskipinä- lähetyspiiri, jossa saat ajankohtaista tietoa lähetystyöstä meillä ja maailmalla.

Vaajakosken alueseurakunta, Tikkakosken alueseurakunta, Taulumäen yksikkö, Säynätsalon alueseurakunta, Palokan alueseurakunta, Kuokkalan alueseurakunta, Korpilahden alueseurakunta, Keskustan alueseurakunta, Keltinmäen alueseurakunta, Huhtasuon alueseurakunta

Sepän Kipinä

Lähetyksen askartelupaja

Tykkäätkö askarrella ja tehdä kädentöitä? Entä tykkäätkö auttaa muita? Tämä on sinulle! Tule ideoimaan yhdessä mitä askartelisimme syksyn aikana lähetysmyyjäisiin! Sinua tarvitaan! Sinä voit auttaa kaukaisia lähimmäisiä!

Säynätsalon seurakuntakoti

Olohuone

Kaikille avoin ohjelmallinen kohtaamispaikka.

Lähetysnuotio