Kitara- ja teorbikonsertti

su 22.4. kello 17.00

Kitara- ja teorbikonsertti Kuokkalan kirkko

Toni Tatti, kitara ja teorbi.
Konsertissa kuullaan musiikkia monipuolisesti barokin, klassismin, romantiikan ja uuden musiikin aikakausilta.
Säveltäjinä mm. J. S. Bach, F. Sor, A. Villoldo, F. Poulenc, G. Samazeuilh, A. Roussel.
Vapaa pääsy. Ohjelma 5 €

Toni Tatti aloitti kitaransoiton Huittisten musiikkiopistossa 10-vuotiaana Ilpo Vuorenojan oppilaana. Lukion jälkeen opinnot jatkuivat Tampereen Teknillisessä Yliopistossa, jonka jälkeen Toni jatkoi kitaransoiton opiskelua ensin Tampereen konservatoriossa. Tällä hetkellä Toni Tatti opiskelee Jorma Salmelan kitaraoppilaana Tampereen ammattikorkeakoulussa musiikkipedagogin koulutusohjelmassa pääaineena kitara, sivuaineena teorbi. Konsertissa kuultava ohjelma on osa Tonin keväällä 2018 esittämää opintoihin kuuluvaa päätöstutkintoa. Toni Tatti esiintyy aktiivisesti kitaristina ja teorbistina soittaen molempia instrumentteja sekä yksin että eri kokoonpanoissa.
Teorbi on luutun ja barokkikitaran ohella yksi renessanssi- ja barokkiaikakausien keskeisimmistä näppäilysoittimista. Iso luuttu eli teorbi on kooltaan suurin eurooppalaisiin luuttuihin kuuluvista soittimista, joka kehitettiin luultavasti Firenzen Akatemiassa 1580-luvulla. Toni Tatti soittaa 14-kielisellä barokkiteorbilla, jossa on nylon-, suoli- ja metallikieliä.
Esiintymisen lisäksi kitaransoiton opetus on Toni Tatille suuri intohimo ja kutsumus. Hän toimii myös Tampereen kitaraseura ry:n hallituksessa taiteellisena johtajana.


Järjestäjä

Kuokkalan alueseurakunta

Katso myös

ma 20.5. klo 19.00

Tikkakosken kirkko

Kevätsoittajaiset

Nyt soittajaiset on...
Vapaa pääsy. Tarjoilua.
ti 21.5. klo 19.00

Kuokkalan kirkko

Tutkintokonsertti

Linnea Ervasti, trumpetti,
Venla Isomäki, fagotti
ke 22.5. klo 11.45

Vaajakosken kirkko

Seniorit-kuoro

Kevään harjoitukset.