Nuorisokuorojen yhteiskonsertti

Kuokkalan kirkko

(Huom. aika !)
Kiimingin nuorisokuoro, Jyväskylän seudulla toimiva Lapsen ääni ja Kuusankosken seurakunnan Nuorisokuoro Clara konsertoivat.
Joht. Ulla Metsänheimo, Matias Lahti ja Timo Vikman.
Vapaa pääsy. Ohjelma 10 €.

Kiimingin Nuorisokuoro, Jyväskylän seudulla toimiva Lapsen ääni ja Kuusankosken seurakunnan Nuorisokuoro Clara konsertoivat Kuokkalan kirkossa su 6.5.2018 klo 15. Konsertissa esiintyy lähes 100 kuorolaista.

Nuorisokuorojen yhteiskonsertti on osa kuorojen yhteistä harjoitusleiriviikonloppua Jyväskylässä. Kuorot ovat järjestäneet yhteiskonsertteja aiemmin Kuusankoskella.

Kuorot esiintyvät konsertissa sekä yhdessä että erikseen. Ohjelmistossa on mm. John Rutterin ja Antonio Vivaldin musiikkia. Konsertissa kuullaan myös soitinmusiikkia. Kuoroja johtavat Ulla Metsänheimo, Matias Lahti ja Timo Vikman.

Konserttiin on vapaa pääsy. Ohjelma 10 € Jyväskylän seurakunnassa tehtävän musiikkityön ja nuorisokuorotapahtuman tukemiseksi.

Kuorot laulavat konserttipäivänä myös Kuokkalan kirkon messussa klo 11.

Taulumäen yksikkö, Kuokkalan alueseurakunta

Telkäntie 2 C

Iloset-kuoro

Tule iloiseen kuoroomme, kuoroa johtaa kanttori Heli Nieminen p. 050 549 7049.

Kaupunginkirkko

Tikkakosken kirkko

Lapsikuoro

Tule kokemaan yhdessä laulamisen riemu! Samalla voit oppia pitkäjänteisyyttä ja ilmaisutaitoa.
Ryhmät 6-8 -vuotiaille ja 9-12 -vuotiaille Tikkakosken kirkolla keskiviikkoisin klo 16.30-17-30, tied. sirpa.piilonen@evl.fi, puh. 040 5609913.