Helatorstain Afrikka-tapahtuma

Helatorstain Afrikka-tapahtuma Palokan kirkko

Iloista hulinaa koko perheelle afrikkalaiseen tapaan.

Ohjelma:
Klo 10 Afrikkalainenmessu, jossa isosten siunataan tehtäviinsä tulevan kesän rippikouluille apuohjaajiksi aikovat isoset.
Musiikista messussa vastaa kanttori Hannes Asikainen yhdessä Nigeriasta kotoisin olevan Samson Madubuiken kanssa. Mukana musisoimassa ovat myös muskarilaiset ohjaajansa Jenni Jurvan kanssa.

Klo 11:30 Lounaaksi maistellaan edulliseen hintaan senegalilaista kanapataa riisin kera
Klo 12 eteenpäin
- Voit harjoitella djembe-rummun soittoa senegalilaisen muusikon, Pape Cissèn, johdolla (www.waawafrica.com ) ja miksei tanssitaitojakin.
- Afrikan tähti -peli on ilman muuta mukana ohjelmassa, ja voitkin haastaa Seppo-papin Afrikan ympärysmatkalle. Löydätkö kuuluisan timantin vai viekö rosvo kaikki matkarahasi?
- Näyttelyssä pääset ihmettelemään afrikkalaisten arkea Etiopiassa.
Klo 12:30 alkaa myös Lähetysjalkapallo-ottelu, jonne olet tervetullut mukaan pelaamaan tai vaan kannustamaan. Peli pelataan kirkon alapihalla. Leikkimielisessä ottelussa voit muutamalla kolikolla tehdä pientä jäynää kilpailevien joukkueiden pelaajille ja näin tuet samalla nimikkolähettimme Maria Karjalaisen työtä Etiopiassa.
Ilmainen kahvi- ja jätskitarjoilu kaikille pelin lomassa alakerran takkatuvassa.

Lounas: aikuiset/7€, nuoret 12-18v./4€, lapset 3-11v./2 €,
alle 2v. ilmaiseksi.

TERVETULOA!

koko perheen afrikkatapahtuma

Palokan alueseurakunta

Keltinmäen kirkko

Perheolkkari

Yhdessäolon paikka lapsille ja aikuisille.

Kortepohjan seurakuntakeskus

Perheolkkari

Yhdessäolon paikka lapsille ja aikuisille.

Palokan kirkko

Aamupalapysäkki

Monipuolinen aamupala mukavassa seurassa.