Äitienpäivän messu

Äitienpäivän messu Tikkakosken kirkko

Messussa mukana Tikkakosken Mieslaulajat. Messun jälkeen kakkukahvit ja kuoron laulua.

Pyhäpäivä: 6. sunnuntai pääsiäisestä (Exaudi)
Pyhäpäivän aihe: Pyhän Hengen odotus
Alttarikynttilät: 4
Liturginen väri: Valkoinen
Liturgi: von Gross Ville-Samuli
Kanttori: Asikainen Hannes
Musiikkiryhmä: Tikkakosken Mieslaulajat.
Kolehti: Tansaniassa sijaitsevien kuurojen koulujen Mwanga ja Njombe sekä Eritreasssa sijaitseviin Keren ja Asmaran kuurojen koulujen tukemiseen Kuurojen Lähetys ry:n kautta.

Tikkakosken alueseurakunta

Huhtakoti

Kaupunginkirkko

Saksankielinen joulujumalanpalvelus

Um 15 Uhr findet unser traditioneller Adventsgottesdienst mit Pfarrer Hans-Christian Beutel in der Stadtkirche im Kirchpark statt. Im Anschluss daran treffen wir uns bei Kaffee und Weihnachtsgebäck im Alten Pfarrhaus/Vanha Pappila (Vapaudenkatu 26, 40100 Jyväskylä). Selbstgemachtes Weihnachtsgebäck für das Kaffeetrinken ist immer herzlich willkommen.

Vietämme perinteistä joulujumalanpalvelusta saksaksi klo 15 kaupungin kirkolla. Hans-Christian Beutel on pappina. Jumalanpalveluksen jälkeen kutsumme joulukahveille Vanhaan Pappilaan (Vapaudenkatu 26, 40100 Jyväskylä). Otamme mielellämme vastaan itsetehtyjä joululeivonnaisia kahvitilaisuutta varten.

Liederhefte und Gitarre nehmen wir mit, so dass wir dann ein Wunschliedersingen mit den schönsten Advents- und Weihnachtsliedern veranstalten können.

Säynätsalon kirkko

.