Rukouspiiri

Rukouspiiri Palokan kirkko

Kokoonnumme keskiviikkoisin Palokan kirkon opintosalissa.

Tule mukaan juttelemaan, tutkimaan Raamattua ja rukoilemaan yhteisten asioiden ja toinen toistemme puolesta.Yhteyshenkilö Heikki Ilola.

Palokan alueseurakunta

Huhtakoti

Kaupunginkirkko

Saksankielinen joulujumalanpalvelus

Um 15 Uhr findet unser traditioneller Adventsgottesdienst mit Pfarrer Hans-Christian Beutel in der Stadtkirche im Kirchpark statt. Im Anschluss daran treffen wir uns bei Kaffee und Weihnachtsgebäck im Alten Pfarrhaus/Vanha Pappila (Vapaudenkatu 26, 40100 Jyväskylä). Selbstgemachtes Weihnachtsgebäck für das Kaffeetrinken ist immer herzlich willkommen.

Vietämme perinteistä joulujumalanpalvelusta saksaksi klo 15 kaupungin kirkolla. Hans-Christian Beutel on pappina. Jumalanpalveluksen jälkeen kutsumme joulukahveille Vanhaan Pappilaan (Vapaudenkatu 26, 40100 Jyväskylä). Otamme mielellämme vastaan itsetehtyjä joululeivonnaisia kahvitilaisuutta varten.

Liederhefte und Gitarre nehmen wir mit, so dass wir dann ein Wunschliedersingen mit den schönsten Advents- und Weihnachtsliedern veranstalten können.

Säynätsalon kirkko

.