Messu Tikkakosken kirkko

Tämän sunnuntain sisältönä ovat katoamattomat taivaalliset aarteet ja toisaalta katoavat ja petolliset maalliset rikkaudet.

Pyhäpäivä: 2. sunnuntai helluntaista
Liturgi: Vallipuro Risto
Avustava pappi: von Gross Ville-Samuli
Kanttori: Piilonen Sirpa
Kolehti: Kansan Raamattuseuran evankelioimistyölle, erityisesti Anna ilon näkyä-hankkeeseen, jolla tuodaan ilosanoma julkisille paikoille keskelle ihmisten arkea esim. kristillisten juhlien aikaan. Kansan Raamattuseuran Säätiö. Kansan Raamattuseuran Säätiö ry, PL 84, 08101 Lohja, FI73 2103 3800 0055 77.

Tikkakosken alueseurakunta

Huhtakoti

Kaupunginkirkko

Saksankielinen joulujumalanpalvelus

Um 15 Uhr findet unser traditioneller Adventsgottesdienst mit Pfarrer Hans-Christian Beutel in der Stadtkirche im Kirchpark statt. Im Anschluss daran treffen wir uns bei Kaffee und Weihnachtsgebäck im Alten Pfarrhaus/Vanha Pappila (Vapaudenkatu 26, 40100 Jyväskylä). Selbstgemachtes Weihnachtsgebäck für das Kaffeetrinken ist immer herzlich willkommen.

Vietämme perinteistä joulujumalanpalvelusta saksaksi klo 15 kaupungin kirkolla. Hans-Christian Beutel on pappina. Jumalanpalveluksen jälkeen kutsumme joulukahveille Vanhaan Pappilaan (Vapaudenkatu 26, 40100 Jyväskylä). Otamme mielellämme vastaan itsetehtyjä joululeivonnaisia kahvitilaisuutta varten.

Liederhefte und Gitarre nehmen wir mit, so dass wir dann ein Wunschliedersingen mit den schönsten Advents- und Weihnachtsliedern veranstalten können.

Säynätsalon kirkko

.