Jäähyväiset kesälle

Ihmisen ääni -kuoro, joht. Matias Lahti
Hannu Alasaarela ja Auroora Lahti-Hintsala, piano
Vapaa pääsy. Ohjelma 10/5 €

Konsertissa kuullaan kesäaiheisia kuoroklassikoita mm. Leevi Madetojalta, Toivo Kuulalta ja Aulis Salliselta sekä uusia sovituksia tutuista lauluista. Pianistit Hannu Alasaarela ja Auroora Lahti-Hintsala esittävät Jean Sibeliuksen orkesterimusiikkia pianoille sovitettuna.

Ihmisen ääni on projektiluonteisesti toimiva kuoro, jonka laulajat asuvat eri puolilla Suomea. Kuorossa laulaa projektista riippuen noin 30 musiikkia rakastavaa nuorta aikuista harrastajista ammattilaisiin. Kuoron ominta ohjelmistoa ovat vanha kirkkomusiikki ja kansallisromanttisen kauden suomalainen musiikki. Kuoro on perustettu vuonna 2008 ja alusta asti sen taiteellisena johtajana on toiminut Matias Lahti. Tällä kertaa mukana on yli 50 laulajaa ja konsertissa kuullaan myös mies- ja naiskuoromusiikkia. Vapaa pääsy, ohjelma 10/5 euroa.

Taulumäen yksikkö

Kuokkalan kirkko

Joulu tuntuu turkissa -kuorokonsertti

Kolmekuutosten, Nollakakkosten ja Voxin Muskarikuoron joulukonsertti.

Taulumäen kirkko

A Child is Born -joulukonsertti

Lauluyhtye Lux Auribus on Kimmo Tuurin johdolla valmistanut uuden joulukonserttiohjelmiston. Liput 15/10/5 euroa tuntia ennen ovelta

Keltinmäen kirkko