Jäähyväiset kesälle

Ihmisen ääni -kuoro, joht. Matias Lahti
Hannu Alasaarela ja Auroora Lahti-Hintsala, piano
Vapaa pääsy. Ohjelma 10/5 €

Konsertissa kuullaan kesäaiheisia kuoroklassikoita mm. Leevi Madetojalta, Toivo Kuulalta ja Aulis Salliselta sekä uusia sovituksia tutuista lauluista. Pianistit Hannu Alasaarela ja Auroora Lahti-Hintsala esittävät Jean Sibeliuksen orkesterimusiikkia pianoille sovitettuna.

Ihmisen ääni on projektiluonteisesti toimiva kuoro, jonka laulajat asuvat eri puolilla Suomea. Kuorossa laulaa projektista riippuen noin 30 musiikkia rakastavaa nuorta aikuista harrastajista ammattilaisiin. Kuoron ominta ohjelmistoa ovat vanha kirkkomusiikki ja kansallisromanttisen kauden suomalainen musiikki. Kuoro on perustettu vuonna 2008 ja alusta asti sen taiteellisena johtajana on toiminut Matias Lahti. Tällä kertaa mukana on yli 50 laulajaa ja konsertissa kuullaan myös mies- ja naiskuoromusiikkia. Vapaa pääsy, ohjelma 10/5 euroa.

Taulumäen yksikkö

Kuokkalan kirkko

Rautatieläisten mieskuoron konsertti

Keväinen kirkkokonsertti.
Rautatieläisten mieskuoroa johtaa Olli Santa.

Taulumäen kirkko

Kertokaa se hänelle - Mauno Kuusisto 100 vuotta juhlakonsertti

Konsertti on kunnianosoitus lähes kaikkien varttuneitten suomalaisten tunteman laulaja, Mauno Kuusiston elämäntyölle kun hänen syntymästään oli vuonna 2017 kulunut sata vuotta. Kokoonpanossa tenoreina laulavat Reijo Ikonen ja Lasse Riutamaa ja Ulla-Stina Ikonen (harppu, kannel ja piano). Liput 15/10/5 euroa tuntia ennen kirkon ovelta. Osa tuotosta Yhteisvastuukeräyksen hyväksi.

Tikkakosken kirkko

Musiikkikerho 5.-6. lk

Hei, viitos-kuutoset tytöt ja pojat, uusi musakerho alkaa talviloman jälkeen!
Sukellamme yhdessä musiikin maailmaan; ääniin ja hiljaisuuteen, erilaisiin soittimiin, tuotetaan ääntä eri keinoin, ehkä uskalletaan, laulaakin yhdessä! Tule mukaan kuulemaan ja kokemaan. Tule vaikka kaverisi kanssa suoraan koulusta! Tarjolla on välipalaa.
Tied. sirpa.piilonen@evl.fi tai 040 5609913.