Konsertti "Lauantain toivotut"

Konsertti Korpilahden kirkko

Kalevi Kiviniemi, urut. Liput 15 e ovelta alkaen klo 17. Taiteilijan levyjä myynnissä. Kaikki maksut käteisellä.

Merkittävä kansainvälisen tason urkutaiteilija, Kalevi Kiviniemi soittaa lauantaina 15.9. "Lauantain toivotut" -konsertin Korpilahden kirkossa. Konsertti alkaa kuten suosittu nostalginen radio-ohjelma: klo 18 -kirkonkellojen soitolla ja jatkuu konserttina heti sen jälkeen. Konsertissa kuullaan tunnettuja ja suosittuja teoksia eri aikakausilta. Tervetuloa "Lauantain toivottujen" ja mestarillisen urkutaiteilijan pariin!

Korpilahden alueseurakunta

Musiikkitilaisuudet ja erityismessut

Pekka Laukkarinen duon konsertti

Taatusti hyväntuulinen ja vauhdikas kokoperheen konsertti Kipinässä. Liput 5 €, alle 12-vuotiaat ilmaiseksi. Tervetuloa!

Aseman Pysäkki

Kuokkalan kirkko

Parasta on laulaa

Kuoro kaikille lauluhaluisille. Johtaa kanttori Sirpa Lampinen. Ei koelaulua. Kuoron harjoituspäivät seurakunnan nettisivuilla.