Totomessu

Totomessu Kaupunginkirkko

Hieman erilainen jumalanpalvelus goes Toto.

Hieman erilaisten jumalanpalvelusten sarja täydentyy syyskuussa mielenkiintoisella Toto-messulla.
Ennalta tuttua on leppoisa ilmapiiri ja messun perusrakenteet, kiinnostavana uutuutena Aapo Tähkäpää & Toto Goes JKL Project -ryhmän sovittamat ja toteuttamat musiikit: Sunnuntaina 16.9. selviää, miten virret ja tutut veisut taipuvat Toton tyyliin!
Saarnaamassa on Johanna Niiles-Hautanen. Tilaisuuden jälkeen saatavilla pientä tarjottavaa.

Messuun on tervetulleita kaikenikäiset uudet ja vanhat tuttavuudet!

Toto-messu Facebookissa

Keskustan alueseurakunta

ti 2.4.2019 klo 8.00 - ke 28.8.2019 klo 23.00

Kuokkalan kirkko

Vanhemmuuden kaari, ilmoittautuminen

Vanhemmuudenkaari on vertaistukiryhmä vanhemmille, joiden aikuiset tai murrosikäiset lapset käyttävät päihteitä huolestuttavasti. Ryhmä alkaa Kuokkalan kirkolla 2.9.2019. Ryhmää vetävät diakoniatyöntekijät Kirsti Kataikko ja Päivi Itkonen. Ryhmä kokoontuu 7 kertaa ja siihen mahtuu 8 osallistujaa. Osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista ke 28.8.2019 mennessä. Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Kirsti Kataikko puh. 040 549 7007 tai etunimi.sukunimi@evl.fi

Korpilahden kirkko

Pääsiäisyön messu

Kristus on voittanut kuoleman! Tule juhlimaan yhdessä pääsiäisyön messuun. Messun jälkeen mämmiä seurakuntatalolla.