Kirkko Valon kaupungissa: Ilta Lauran kanssa -live Talk Show

Kirkko Valon kaupungissa: Ilta Lauran kanssa -live Talk Show Kaupunginkirkko

Ilta Lauran kanssa -live talk show'n 10 -vuotisjuhlakiertue! "Kosketus"

Illassa pohditaan ihmisen ja luonnon vuorovaikutusta. Mikä vaikutus ympäristöllä ja luonnolla on ihmiselle, entä toisin päin? Mitkä ovat tulevaisuuden haasteet, onko mitään tehtävissä? Illan vieraana ekoteologi Panu Pihkala sekä tietokirjailija Rinna Saramäki. Musiikki Antti Kleemola.
Ilta Lauran kanssa on yhtä aikaa syvällinen ja viihteellinen live talk show. Vapaa pääsy! Paikka: Kaupunginkirkko, Kirkkopuisto
Lisää: www.iltalaurankanssa.fi

Lisää: www.iltalaurankanssa.fi

Keskustan alueseurakunta

Huhtakoti

Astaha & IloSet -kuoro

Astaha ja IloSet -kuorot yhdistävät voimansa syksyn Suomalaisen Messun projektia varten! Projektikuoro harjoittelee torstaisin klo 18 alkaen Huhtakodilla. Tervetuloa mukaan myös uudet laulajat!

Kipinä

Kipinän laulut: Luonnon helmassa

Jaana Elorannan johdolla lauletaan parhaita yhteislauluja erilaisten teemojen mukaan.
Laulamaan voivat tulla ihan kaikki; saat laulujen lomassa eväitä myös äänenkäyttöön. Nautitaan yhdessä laulun
voimasta! Vapaa pääsy.

Huhtakoti