Huhtakoti

Saarna: Pikkarainen Paulus
Kanttori: Nieminen Heli
Musiikkiryhmä: Iloset-kuoro
Kolehti: Indonesian tsunamin hätäapu (KUA).

Indonesiassa Sulawesin saarella Palun ja Donggalan kaupunkien alueella tapahtui perjantai-iltana 7,4 magnitudin maanjäristys, joka aiheutti myös tsunamin kaupunkien rannikoille. Satoja ihmisiä on kuollut. Sähköt ovat poikki ja rakennuksia on sortunut, maanvyörymät ovat katkaisseet teitä ja Palun lentokenttä on vaurioitunut. Tuhojen on arvioitu koskettavan ainakin 300 000 ihmistä.

Apua tarvitsevat erityisesti vanhukset ja lapset, vammaiset, raskaana olevat ja imettävät naiset sekä väliaikaisissa suojissa asuvat. Sadekauden vuoksi tartuntatautien leviämisvaara on suuri.
KUA toimittaa yhdessä paikallisten kumppanijärjestöjen kanssa tuhoalueelle hätäapua, mm. suojia, ruokaa ja välttämättömyystarvikkeita. Järjestöt työskentelevät myös sairaanhoidon turvaamisessa.

Huhtasuon alueseurakunta

4. adventtisunnuntain Kauneimmat joululaulut -messu

Herran syntymä on lähellä.
Tämä sunnuntai omistetaan lasta odottavalle Marialle, Herran äidille.

Pyhäpäivän aihe: Pyhä perhe
Tätä pyhäpäivää sanotaan sekä pyhän perheen että Simeonin ja Hannan sunnuntaiksi. Vaikka Jeesus-lapsi ei erottunut muista lapsista, he näkivät hänessä aikakauden käänteen.