Sananpaja

Saarna: Siistonen Annemari
Musiikkiryhmä: Kahden maan kansalaiset

Kolehti: Suomen Lähetysseuran Tasaus - keräys
Luonnonkatastrofit, sodat ja konfliktit voivat jättää syviä jälkiä ihmismieleen. Tällöin ihminen joutuu päivittäisen selviytymisen lisäksi kamppailemaan esimerkiksi pelkotilojen, unettomuuden, ahdistuksen tai masennuksen kanssa. Nopeasti tarjottu henkinen tuki voi auttaa elämän saamisessa takaisin raiteilleen.
Suomen Lähetysseura huolehtii siitä, että ihmiset saavat katastrofin tai sodan jälkeen myös tarvitsemaansa henkistä tukea. Lahjoituksellasi tuemme henkistä hyvinvointia tarjoamalla esimerkiksi keskusteluapua, mielenterveyskoulutuksia, vertaistukea ja tarvittavaa hoivaa. Samalla vahvistamme yhteisön omaa kykyä tarjota henkistä tukea sitä tarvitseville.

Huhtasuon alueseurakunta

Huhtakoti

Säynätsalon kirkko

.

Palokan kirkko

3. adventtisunnuntain messu

Pyhäpäivän aihe: Tehkää tie Kuninkaalle
Päivän raamatullinen keskushenkilö on Johannes Kastaja. Hänen kehotuksensa katumukseen ja parannukseen koskee myös meitä.