"Tule!" Pyhäinpäivän Iltamusiikki

Korpilahden kirkko

Komm, Jesu Komm, Actus tragicus, Pyhäinpäivälauluja. Kamarikuoro Ihmisen Ääni, Lapsen äänen A cappella -ryhmä, soitinyhtye, johtaa Matias Lahti. Vapaa pääsy, ohjelma 10/5 e.

Äänet yhteen pyhäinpäivänä
Jyväskylän seudulla toimiva Lapsen ääni -kuoro saa toista kertaa konserttiseurakseen Ihmisen ääni -kuoron. Ihmisen ääni on projektiluonteisesti toimiva kuoro, jonka jäsenet asuvat ympäri Suomea. Lapsen ääni -kuorosta mukana on tällä kertaa kokeneempien laulajien A cappella -ryhmä.
Kuorot laulavat yhdessä suomalaista pyhäinpäivämusiikkia, ja Ihmisen ääni esittää kaksi helmeä J. S. Bachin tuotannosta: motetin Komm, Jesu, komm ja kantaatin Gottes Zeit ist die allerbeste Zeit (Actus Tragicus). Kantaatissa on mukana myös soitinyhtye herkkine gamboineen ja nokkahuiluineen. Musiikkia johtaa Matias Lahti. Kahvit ennen konserttia.

Lämpimästi tervetuloa!

Korpilahden alueseurakunta

Kaupunginkirkko

Joulun sävel

Katariina Poikela, altto.
Christine Bürklin, viola da gamba.

Teeleidi

Kauneimmat joululaulut Teeleidissä

Tule laulamaan kauneimpia joululauluja tunnelmalliseen Teeleidiin

Kuokkalan kirkko

Joulu tuntuu turkissa -kuorokonsertti

Kolmekuutosten, Nollakakkosten ja Voxin Muskarikuoron joulukonsertti.