Oi, muistatko vielä sen virren -Konsertti

Oi, muistatko vielä sen virren -Konsertti Kuokkalan kirkko

Jorma Hynninen, baritoni, Jouni Somero, piano.

Baritoni Jorma Hynninen ja pianisti Jouni Somero esittävät Oskar Merikannon ja Toivo Kuulan kauneimpia lauluja.
Ohjelma 20€ tuntia ennen ovelta.
Hyväntekeväisyyskonsertti Keski-Suomen Sotaorvot ry:n hyväksi.

Professori Jorma Hynninen on suomalaisen laulumusiikin arvostetuimpia taiteilijoita. Hänen ennakkoluuloton ja vakava suhtautumisensa taiteen tekemiseen on paitsi uudistanut laulujen tulkintaperinnettä myös synnyttänyt uusia nykyoopperoita. Hynnisen rakkainta aluetta on lied, jossa hän on keskittynyt Schubertin, Schumannin, Brahmsin ja Wolfin laulusarjoihin sekä Sibeliuksen, Oskar Merikannon, Toivo Kuulan ja Yrjö Kilpisen lauluihin. Konserttilaulajana Hynninen on esiintynyt eri puolilla maailmaa merkittävissä esiintymispaikoissa ja tilaisuuksissa. Oopperalaulajana Hynninen on tehnyt yli 60 roolia, joista merkittävimmät ovat Don Carloksen Rodrigo, Figaron häiden kreivi Almaviva, Tannhäuserin Wolfram, Jevgeni Oneginin nimirooli sekä yli kymmenen kotimaisen nykyoopperan pääroolit (mm. Sallisen ja Rautavaaran oopperat). Jorma Hynninen on esiintynyt maailman johtavissa oopperataloissa huomattavien kapellimestareiden johdolla. Hänen laajaan levytystuotantoonsa kuuluu monia oopperalevytyksiä, negrospirituaaleja ja evergreenejä. Hän on pitänyt useita mestarikursseja.

Jouni Somero on soittanut noin 3000 konserttia eri puolilla maailmaa Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa. Somero on tehnyt yhteistyötä useiden koti- ja ulkomaisten laulajien, instrumentalistien ja kapellimestarien kanssa ja on eniten levyttänyt suomalainen pianisti. Monien aikaisempien levytysten lisäksi Toivo Kuulan pianotuotannon kokonaislevytys ilmestyi Kuulan juhlavuodeksi 2018. Syyskuussa 2012 amerikkalainen Fanfare Magazine valitsi Someron Rebikov-albumin vuoden merkittävimmäksi pianolevyksi. Bortkiewicz-levytykset ovat keränneet upeita arvosteluja Amerikassa ja Euroopassa.

Keski-Suomen Sotaorvot ry

ma 19.11.2018 klo 13.40 - ti 26.2.2019 klo 20.00

Vanhemmuuden kaari -ryhmä alkaa 5.3.2019

Vanhemmuuden kaari on vertaistukiryhmä vanhemmille, joiden murrosikäiset tai aikuiset lapset käyttävät päihteitä huolestuttavasti. Ryhmä tarjoaa vanhemmalle tukea lapsen päihteidenkäytön käsittelyyn sekä omaan jaksamiseen. Osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista: Päivi Itkonen puh. 040 7090142

Palokan kirkko , Diakoniatoimisto kirkon alakerrassa

Diakoniapäivystys

Mahdollisuus tavata diakoniatyöntekijää ilman ajanvarausta. Päivystyksen ulkopuoliset tapaamiset erikseen sopien.

Sepän Kipinä

RyhmäRämä

Haluaisitko olla osa porukkaa, jakaa kuulumisiasi ja ihmetellä elämää yhdessä erilaisten kuntoutujien kanssa?
Tule mukaan! Lisätietoja diakoni Mira-Maarit Väisänen p. 050 549 7005.