Nuorten aikuisten ja aikuisten Hiljaisuuden retriitti

pe 16.11. kello 18.00 - su 18.11. kello 14.30

Nuorten aikuisten ja aikuisten Hiljaisuuden retriitti Koivuniemi

Haluatko hetkeksi hiljaisuuteen?

Oletko opiskelija, nuori aikuinen tai aikuinen? Tule lepäämään, hiljentymään, kuulostelemaan itseäsi ja suhdettasi Jumalaan Hiljaisuuden retriittiin Koivuniemeen. Retriitin hinta on 60€ ja siihen kuuluu täyshoito. Ota mukaasi omat liinavaatteet, mukavat vaatteet, villasukat ja Raamattu. Jätä kiire ja hälinä kotiin.

Retriitin ohjaavat Elina Lintulahti ja Laura Rouhiainen. Kysele rohkeasti lisää!

Keskustan alueseurakunta

Diakoni, oppilaitostyö ja nuoret aikuiset
Keskustan alueseurakunta
Hannikaisenkatu 27-29, PL 103
40100 Jyväskylä

Kuokkalan kirkko

Tanssin päivä

Kansainväliset kansantanssit ja meditatiiviset tanssit ohjaa ammattitaidolla ja vahvalla kokemuksella inkoolainen Wim van der Kooij.Yhteyshenkilö Sirpa Lampinen

Kuokkalan kirkko

Elvistä ja rukousta

Elviksen hengellistä musiikkia vuosien varrelta. Seppo Juntunen ja yhtye. Tilaisuuden lopuksi rukouspalvelu. Mukana myös Kuokkalan kuorolaisia. Teetarjoilu.