Gospel Gentlemen -kiertueen konsertti

Gospel Gentlemen -kiertueen konsertti Taulumäen kirkko

Suomalaisen gospel-musiikin konkarit Jaakko Löytty, Pekka Simojoki ja Petri Laaksonen lähtevät yhteiselle kiertueelle syksyllä 2018.

Nämä kolme ainutlaatuista lauluntekijää ja muusikkoa yhdistävät voimansa ja kiertävät yhdeksän kirkkoa eri puolilla Suomea. Näissä Gospel Gentlemen -konserteissa miehet laulavat yksin ja yhdessä esittäen omia ja toinen toistensa lauluja. Konsertit juontaa Sana-lehden päätoimittaja Heli Karhumäki.

Liput:
www.lippu.fi/gospelgentlemen
22€ palvelupalkkioineen ennakko
25€ ovelta mikäli lippuja jäljellä

Ryhmäliput:
Yli 10 hengen seurakuntaryhmät, varaus sivun alaosan lomakkeella tai seurakuntapalvelut@sana.fi
Lisätietoa:
www.ohjelmakristalli.com

Pressikuvat: www.ohjelmakristalli.com

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Johanna Vauto, kiertueen tuottaja
johanna@ohjelmakristalli.com

www.ohjelmakristalli.com
Kiertueen tuottaa Kansan Raamattuseura yhteistyössä Ohjelmatoimisto Kristallin kanssa.

Taulumäen yksikkö

Kuokkalan kirkko

Konsertti: Mika Nuorva duo

Mika Nuorva duo; Anna Voutilainen/fonit

Taulumäen kirkko

Suomen Kanttorikuoron (CCF) konsertti

Evankelis-luterilaisista kirkkomuusikoista koostuvan Chorus Cantorum Finlandiae eli Suomen Kanttorikuoron konsertin otsikkona on 'Laudate Dominum' eli 'Ylistäkää Herraa'. Konsertin ohjelma on monipuolinen kattaus niin tuttuja hengellisiä lauluja kuin myös klassista ja uudempaa kirkollista kuoromusiikkia. Kuoroa johtaa MuT Kari Turunen. Liput 15/10/5 euroa tuntia ennen kirkon ovelta.

Korpilahden kirkko

Gospel Covertajat virsikirjan lisälehdillä

Konsertti, johon pääset myös laulamaan mukaan! Vapaa pääsy, ohjelma 10 e.