Kohti joulua

Kohti joulua Taulumäen kirkko

Schildtin lukion musiikkilinjan kuoro, orkesteri ja solistit. Vapaa pääsy. Ohjelman hinta:10/5€ Kirkon Ulkomaanavulle lukutaidon tukemiseen kehitysmaissa, tuntia ennen konserttia kirkon ovelta,

Schildtin lukiolla on musiikin valtakunnallinen erityistehtävä, joka antaa valmiudet monipuoliseen musiikin ja ilmaisun opiskeluun, olipa tavoitteena ammatti tai elämän mittainen harrastus. Mikäli tähtää kohti musiikin ammattilaisuutta, musiikkilinja antaa hyvät valmiudet pyrkiä musiikin jatko-opintoihin. Schildtin lukio kuuluu Gradia-lukioihin. Schildtin lukion musiikkilinja on osa Suomalaista musiikkikampusta.

Kohti joulua-konsertissa kuullaan nuorekkaita ja raikkaita versioita tutuista joulusävelmistä uusina sovituksina sekä perinteisiä kaikille tuttuja kappaleita.

Taulumäen yksikkö

Tikkakosken kirkko

Kevätsoittajaiset

Nyt soittajaiset on...
Vapaa pääsy. Tarjoilua.

Kuokkalan kirkko

Tutkintokonsertti

Linnea Ervasti, trumpetti,
Venla Isomäki, fagotti

Taulumäen kirkko

Tuomasmessu

Tervetuloa tuomasmessuun suvivirren sunnuntaina!

Messussa käytetään laulukirjana suvilinnun lauluvihkoa! Tule laulamaan kesäisiä lauluja, rukoilemaan yhdessä ja ehtoolliselle!

Messussa mukana Tuomaskuoro, Stemmina-lauluyhtye ja Tuomasbändi!