Kohti joulua

Kohti joulua Taulumäen kirkko

Schildtin lukion musiikkilinjan kuoro, orkesteri ja solistit. Vapaa pääsy. Ohjelman hinta:10/5€ Kirkon Ulkomaanavulle lukutaidon tukemiseen kehitysmaissa, tuntia ennen konserttia kirkon ovelta,

Schildtin lukiolla on musiikin valtakunnallinen erityistehtävä, joka antaa valmiudet monipuoliseen musiikin ja ilmaisun opiskeluun, olipa tavoitteena ammatti tai elämän mittainen harrastus. Mikäli tähtää kohti musiikin ammattilaisuutta, musiikkilinja antaa hyvät valmiudet pyrkiä musiikin jatko-opintoihin. Schildtin lukio kuuluu Gradia-lukioihin. Schildtin lukion musiikkilinja on osa Suomalaista musiikkikampusta.

Kohti joulua-konsertissa kuullaan nuorekkaita ja raikkaita versioita tutuista joulusävelmistä uusina sovituksina sekä perinteisiä kaikille tuttuja kappaleita.

Taulumäen yksikkö

Kipinä

Gradian Luova sävellys -kurssin opiskelijoiden konsertti

Iiro Uusitalon ja Frans Veskoniemen sävellyksiä. Vapaa pääsy.

Vaajakosken kirkko

Konevitsa-kvartetin joulukonsertti

Taivaallista musiikkia ja joululauluja. Ohjelma 15e

Ravintola Sohwi

Grooveimmat joululaulut Sohwilla

Kauneimmat ja Grooveimmat joululaulut Ravintola Sohwilla!

Vapaa pääsy!

Tilaisuudessa kerätään kolehti Lähetysseuran joulukeräykseen.