Kohti joulua

Kohti joulua Taulumäen kirkko

Schildtin lukion musiikkilinjan kuoro, orkesteri ja solistit. Vapaa pääsy. Ohjelman hinta:10/5€ Kirkon Ulkomaanavulle lukutaidon tukemiseen kehitysmaissa, tuntia ennen konserttia kirkon ovelta,

Schildtin lukiolla on musiikin valtakunnallinen erityistehtävä, joka antaa valmiudet monipuoliseen musiikin ja ilmaisun opiskeluun, olipa tavoitteena ammatti tai elämän mittainen harrastus. Mikäli tähtää kohti musiikin ammattilaisuutta, musiikkilinja antaa hyvät valmiudet pyrkiä musiikin jatko-opintoihin. Schildtin lukio kuuluu Gradia-lukioihin. Schildtin lukion musiikkilinja on osa Suomalaista musiikkikampusta.

Kohti joulua-konsertissa kuullaan nuorekkaita ja raikkaita versioita tutuista joulusävelmistä uusina sovituksina sekä perinteisiä kaikille tuttuja kappaleita.

Taulumäen yksikkö

Kipinä

Kipinän laulut: Laulellen lokakuussa

Jaana Elorannan johdolla lauletaan erilaisten teemojen mukaan; ikivihreitä, kansanlauluja,
iskelmiä, laulelmia - niitä parhaita yhteislauluja. Mukaan voivat tulla ihan kaikki, olit sitten laulava
tai laulamaton. Jaana antaa laulujen lomassa eväitä myös äänenkäyttöön. Nautitaan yhdessä laulun
voimasta! Vapaa pääsy.

Taulumäen kirkko

Synkkien virsien yhteislauluilta

Yhteislaulua vauhdittaa Sirpa Lampisen johtama Virsimiehet -kuoro, urkurina Jukka Hassinen

Kuokkalan kirkko

Laulusta lohtua - surun säveleitä

Yhteislauluja, lomassa tekstejä ja rukousta.