Voice-kuoro jouluisissa tunnelmissa

Voice-kuoro jouluisissa tunnelmissa Taulumäen kirkko

Tänä vuonna Voice saa joulukonserttiin vierailevaksi solistiksi myös Aikakoneesta ja Vain elämää -ohjelmasta tutun Sanin. Voicen Matkalla jouluun -konsertissa kuullaan monipuolista joulumusiikkia aina perinteisistä ja uusista kotimaisista joululauluista amerikkalaiseen joulugospeliin. Konsertissa säestämässä on tuttuun tapaan Solitary Company -bändi ja kuoronjohtajana toimii Tarja Erkkilä.

Lippuja konsertteihin voi ostaa ennakkoon kuorolaisilta sekä Talola Designin toimistolta ti-to klo 10-14 (Puistokatu 5). Liput ennakkoon: aikuiset 13 €, opiskelijat 8€ ja lapset 6 € (alle 7-v. lapset veloituksetta) ja ovelta 15/10/8 €. Lisätietoa konsertista ja lipunmyynnistä löytyy sivulta www.voicekuoro.com. Voice toivottaa kuulijansa lämpimästi tervetulleeksi nauttimaan joulun tunnelmasta!

Taulumäen yksikkö

Vaajakosken kirkko

"Hiljaa oottaa maa"-kuorokonsertti

Tervetuloa virittäytymään joulutunnelmaan Voxin Muskarikuoron, Nollakakkosten ja Kolmekuutosten siivittämänä! Vapaa pääsy, ohjelma 5e.
Konsertin kesto n.50 min.

Taulumäen kirkko

Tule joulu kultainen 2019

Kipinät-kuoron joulukonsertti, johtaa Kaisa Halmemies. Liput 15/10 € tuntia ennen kirkon ovelta. Alle kouluikäiset ilmaiseksi. Lipunmyynti aukeaa su 1.12. nettisivuillamme.

Kuokkalan kirkko

Hiljainen joulu: Mieskuoro Sirkkojen joulukonsertti