Voice-kuoro jouluisissa tunnelmissa

Voice-kuoro jouluisissa tunnelmissa Taulumäen kirkko

Tänä vuonna Voice saa joulukonserttiin vierailevaksi solistiksi myös Aikakoneesta ja Vain elämää -ohjelmasta tutun Sanin. Voicen Matkalla jouluun -konsertissa kuullaan monipuolista joulumusiikkia aina perinteisistä ja uusista kotimaisista joululauluista amerikkalaiseen joulugospeliin. Konsertissa säestämässä on tuttuun tapaan Solitary Company -bändi ja kuoronjohtajana toimii Tarja Erkkilä.

Lippuja konsertteihin voi ostaa ennakkoon kuorolaisilta sekä Talola Designin toimistolta ti-to klo 10-14 (Puistokatu 5). Liput ennakkoon: aikuiset 13 €, opiskelijat 8€ ja lapset 6 € (alle 7-v. lapset veloituksetta) ja ovelta 15/10/8 €. Lisätietoa konsertista ja lipunmyynnistä löytyy sivulta www.voicekuoro.com. Voice toivottaa kuulijansa lämpimästi tervetulleeksi nauttimaan joulun tunnelmasta!

Taulumäen yksikkö

Taulumäen kirkko

Tuomasmessu

Tervetuloa tuomasmessuun suvivirren sunnuntaina!

Messussa käytetään laulukirjana suvilinnun lauluvihkoa! Tule laulamaan kesäisiä lauluja, rukoilemaan yhdessä ja ehtoolliselle!

Messussa mukana Tuomaskuoro, Stemmina-lauluyhtye ja Tuomasbändi!

Palokan kirkko

Pekka Simojoki & Gospel Covertajat -konsertti

Simojoki & Covertajat esittävät yksin ja yhdessä Pekan lauluja ja coverrettua gospelia.

Vanha Pappila

Saaran Tyttäret ry musiikkia ja puhetta

Pianomusiikkia ja puhetta Saaran Tyttäret ry puheenjohtaja Sinikka Holma-Peets