Voice-kuoro jouluisissa tunnelmissa

Voice-kuoro jouluisissa tunnelmissa Taulumäen kirkko

Tänä vuonna Voice saa joulukonserttiin vierailevaksi solistiksi myös Aikakoneesta ja Vain elämää -ohjelmasta tutun Sanin. Voicen Matkalla jouluun -konsertissa kuullaan monipuolista joulumusiikkia aina perinteisistä ja uusista kotimaisista joululauluista amerikkalaiseen joulugospeliin. Konsertissa säestämässä on tuttuun tapaan Solitary Company -bändi ja kuoronjohtajana toimii Tarja Erkkilä.

Lippuja konsertteihin voi ostaa ennakkoon kuorolaisilta sekä Talola Designin toimistolta ti-to klo 10-14 (Puistokatu 5). Liput ennakkoon: aikuiset 13 €, opiskelijat 8€ ja lapset 6 € (alle 7-v. lapset veloituksetta) ja ovelta 15/10/8 €. Lisätietoa konsertista ja lipunmyynnistä löytyy sivulta www.voicekuoro.com. Voice toivottaa kuulijansa lämpimästi tervetulleeksi nauttimaan joulun tunnelmasta!

Taulumäen yksikkö

Kaupunginkirkko

Kaupunginkirkko

Lounasmusiikki

Marjukka Andersson (Helsinki), urut.

Kuokkalan kirkko

Kesäpäivän musiikki

Liisa Partanen, Eija-Liisa Väisänen.
Laulua ja urkua.