Mirabile Mysterium -joulukonserttikiertue

Mirabile Mysterium  -joulukonserttikiertue Taulumäen kirkko

Musica-kuoron perinteinen joulukonserttikiertue alkaa Laukaan kirkosta 5.12. ja jatkaa matkaansa Jyväskylään, ensin Taulumäen kirkkoon 8.12. ja siitä Jyväskylän kaupunginkirkkoon 13.12. Liput 15/7 euroa ovelta käteisellä tai ennakkoon musica.lipunmyynti@gmail.com.

Ohjelmistossa on tänä vuonna muun muassa a cappella renessanssimusiikkia, perinteisiä suomalaisia joululauluja, Gallusta, Taverneria sekä Kostiasen jouluisia kuorotuotantoja. Lisäksi tiedossa on jopa neljän eri säveltäjän O magnum mysterium -motetti. Konserttikiertueen nimeä kantava Galluksen upea Mirabile mysterium kuullaan kuoron laulamana ensimmäistä kertaa.

Joulukonsertit ovat koko kuorolle merkittävät, sillä johdossa debytoi tuore taiteellinen johtaja Marjukka Manner. Kuoroa syksystä asti luotsannut Manner on pureutunut kuoron sointiin ja työskentelee ammattitaidolla kohti uusia tavoitteita.
Tule todistamaan Musica-kuoron uutta aikakautta, lämpimästi tervetuloa!

Musica -kuoro

Taulumäen yksikkö

Taulumäen kirkko

Pekka Kostiainen 75 vuotta -juhlakonsertti

Pekka Kostiaisen 75-vuotisjuhlavuosi huipentuu Taulumäen kirkossa Musica-kuoron ja Vox Aurean yhteiskonserttiin. Liput ovelta 15/10€
Ennakkolippuja kuorolaisilta.

Kuokkalan kirkko

Anne Federley Ensemble

Anne Federleyn levynjulkaisukonsertti.

Korpilahden kirkko

Keski-Suomen kanttoreiden iltamusiikki

Keski-Suomen kanttorit ilahduttavat kuoro- ja sooloesityksillä. Vapaa pääsy, kolehti Keski-Suomen kanttoreiden toimintaan.