Kauneimmat Joululaulut -konsertti

Kauneimmat Joululaulut -konsertti Taulumäen kirkko

Vox Aurea ja Kolmekuutoset Kauneimmat Joululaulut -konserteissa 9.12. ja 16.12. Käsiohjelmat 15/10/5 euroa ovelta tuntia ennen konserttia. Yhteistyössä mukana Jyväskylän seurakunnan lähetys- ja kansainvälinen työ

Jyväskylän musiikkiluokat ja Vox Aurean kuoroperhe ovat kuluvana vuonna viettäneet 50-vuotisjuhlaansa.Vox Aurea on laulanut sille rakkaassa ja perinteikkäässä Kauneimmat Joululaulut -konsertissa jo 45 vuoden ajan. Taulumäen kirkossa 9.12. ja 16.12. järjestettävissä konserteissa kuljetaan joulun tunnelmissa vanhojen tuttujen ja uudempien laulujen sävelin, yhteislauluja unohtamatta. Vox Aureaa johtaa Sanna Salminen ja Kolmekuutosia Suvi Airaksinen.

Vox Aurea, kultainen ääni, on Jyväskylän koulutoimen edustuskuoro. Vox Aurea kuuluu maamme eturivin lapsikuoroihin ja sen taso on tunnettu myös kansainvälisesti. Kuoro on konsertoinut eri puolilla kotimaata ja valloittanut yleisönsä myös muualla Euroopassa, Aasiassa, Pohjois-Amerikassa ja Afrikassa. Kuoro on levyttänyt tyylillisesti monipuolista musiikkia koko toimintansa ajan. Kuoroa on johtanut vuodesta 2009 Sanna Salminen ja äänenmuodostajana vuodesta 2016 Laura Eskola.

Valmentavana kuorona Vox Aureaan toimii KolmeKuutoset -kuoro, jonka laulajat ovat nimensä mukaisesti Jyväskylän kaupungin koulujen 3.- 6.-luokkien oppilaita. Kolmekuutosten ohjelmistossa on perinteisiä lapsikuorolauluja, kansanlauluja sekä hengellistä musiikkia. Musiikillista ilmaisua on laajennettu yhdistämällä liikunnan ja teatterin keinoja ohjelmistoon. Kolmekuutosten johtajana on vuonna 2018 aloittanut Suvi Airaksinen ja äänenmuodostajana Laura Eskola.

Konsertin Facebook -tapahtuma

Taulumäen yksikkö

Keltinmäen kirkko

Saman korkean taivaan alla

Sola Fide Vapaaseurakunnasta, kvartetti Baptistiseurakunnasta, sekä luterilaiset Astaha, Lähde! ja Hamona esiintyvät yhdessä ja erikseen.

Kuokkalan kirkko

Iltapäivä Mendelssohnin seurassa -konsertti