Jkl Sinfonian joulukonsertti

Jkl Sinfonian joulukonsertti Taulumäen kirkko

Ville Matvejeff, kapellimestari
Waltteri Torikka, baritoni

Waltteri Torikka tuo joulun suomalaisiin koteihin vuonna 2018! Virittäydy joulun tunnelmaan hartaiden ja rennompien klassikoiden seurassa. Waltteri Torikan ääni taipuu moneen ja hän on omimmillaan monipuolisen jouluohjelman parissa. Tunnelmallisessa Taulumäen kirkossa kuultavan konsertin myötä aito joulumieli saapuu luoksesi varmasti.

Vakaan aseman suomalaisten laulajien eturivissä vakiinnuttanut Torikka tasapainottelee urallaan taitavasti klassisen musiikin ja kevyemmän musiikin välillä liikkuen suvereenisti oopperaroolien, resitaalien ja viihdeproduktioiden maailmassa. Tähän eivät monet pysty, ja tänään saamme nauttia Waltterin osaamisesta Jyväskylässä oman orkesterimme säestyksellä.

30 / 26 / 15 € teatterin lippumyymälästä;

32,50 / 28,50 / 17,50 € (hinnat sisältävät palvelumaksut)

Taulumäen yksikkö

Korpilahden kirkko

Musiikki- ja runoilta

Musiikki ja runoilta itsemurhan tehneiden muistolle.

Kuokkalan kirkko

FESTIVO! Ma non troppo - Sinfis 25 vuotta -konsertti

Jyväskylän Yliopiston sinfoniaorkesteri Sinfis.
Solisti Lauri Forstén. Kapellimestari Mari Karppinen.

Taulumäen kirkko

Gospel Gentlemen -kiertueen konsertti

Suomalaisen gospel-musiikin konkarit Jaakko Löytty, Pekka Simojoki ja Petri Laaksonen lähtevät yhteiselle kiertueelle syksyllä 2018.