Jkl Sinfonian joulukonsertti

Jkl Sinfonian joulukonsertti Taulumäen kirkko

Ville Matvejeff, kapellimestari
Waltteri Torikka, baritoni

Waltteri Torikka tuo joulun suomalaisiin koteihin vuonna 2018! Virittäydy joulun tunnelmaan hartaiden ja rennompien klassikoiden seurassa. Waltteri Torikan ääni taipuu moneen ja hän on omimmillaan monipuolisen jouluohjelman parissa. Tunnelmallisessa Taulumäen kirkossa kuultavan konsertin myötä aito joulumieli saapuu luoksesi varmasti.

Vakaan aseman suomalaisten laulajien eturivissä vakiinnuttanut Torikka tasapainottelee urallaan taitavasti klassisen musiikin ja kevyemmän musiikin välillä liikkuen suvereenisti oopperaroolien, resitaalien ja viihdeproduktioiden maailmassa. Tähän eivät monet pysty, ja tänään saamme nauttia Waltterin osaamisesta Jyväskylässä oman orkesterimme säestyksellä.

30 / 26 / 15 € teatterin lippumyymälästä;

32,50 / 28,50 / 17,50 € (hinnat sisältävät palvelumaksut)

Taulumäen yksikkö

Kuokkalan kirkko

Konsertti: Mika Nuorva duo

Mika Nuorva duo; Anna Voutilainen/fonit

Taulumäen kirkko

Suomen Kanttorikuoron (CCF) konsertti

Evankelis-luterilaisista kirkkomuusikoista koostuvan Chorus Cantorum Finlandiae eli Suomen Kanttorikuoron konsertin otsikkona on 'Laudate Dominum' eli 'Ylistäkää Herraa'. Konsertin ohjelma on monipuolinen kattaus niin tuttuja hengellisiä lauluja kuin myös klassista ja uudempaa kirkollista kuoromusiikkia. Kuoroa johtaa MuT Kari Turunen. Liput 15/10/5 euroa tuntia ennen kirkon ovelta.

Kaupunginkirkko

Gradian opiskelijoiden Yhteisvastuukonsertti

Gradian musiikin ammattiopiskelijat konsertoivat yhteisvastuun hyväksi.