Joulun sävel

Kaupunginkirkko

Yhteislaulutilaisuus

Anu Mäki-Latvala, haitari ja saksofoni, Piia Laasonen, piano, Esko Turpeinen lyömäsoittimet, Sebastian Hautakangas, basso. Vapaaehtoinen kolehti Suomen lähetysseuran joulukeräykseen.

Taulumäen kirkko

Kertokaa se hänelle - Mauno Kuusisto 100 vuotta juhlakonsertti

Konsertti on kunnianosoitus lähes kaikkien varttuneitten suomalaisten tunteman laulaja, Mauno Kuusiston elämäntyölle kun hänen syntymästään oli vuonna 2017 kulunut sata vuotta. Kokoonpanossa tenoreina laulavat Reijo Ikonen ja Lasse Riutamaa ja Ulla-Stina Ikonen (harppu, kannel ja piano). Liput 15/10/5 euroa tuntia ennen kirkon ovelta. Osa tuotosta Yhteisvastuukeräyksen hyväksi.

Taulumäen kirkko

Häämusiikki-ilta

Kanttorit Jukka Hassinen ja Petri Lintunen esitelevät vihkitilaisuuteen sopivaa ja siinä usein käytettyä urkumusiikkia. Joukossa on myös harvemmin kuultuja kappaleita urkureiden omasta ohjelmistosta.
Vapaa pääsy

Kuokkalan kirkko