Kauneimmat joululaulut yhteislaulutilaisuus

Kauneimmat joululaulut yhteislaulutilaisuus Taulumäen kirkko

Tule laulamaan yhdessä kauneimpia joululauluja.
Maritta Tynkkynen, juonto
Heikki Tynkkynen, kanttori
Lauluyhtye Lux Auribus, johtaa Kimmo Tuuri
Yhteistyössä Jyväskylä-Laajavuori Rotaryklubi

Kauneimmat Joululaulut kajahtavat kirkoissa tänä jouluna jo 46. kerran. Laulu raikuu ensimmäisestä adventista 2.12. alkaen aina loppiaiseen asti. Tänä vuonna Kauneimmat Joululaulut -tilaisuuksissa kerätään kolehti kehitysmaiden lasten hyväksi. Kauneimpien Joululaulujen suojelijana toimii rouva Jenni Haukio.

Suomen Lähetysseura tukee keräysvaroin muun muassa vammaisten lasten koulutusta ja terveydenhuoltoa, perheväkivallan ja lapsityön vastaista työtä sekä tyttöjen koulutusta 15 eri maassa, esimerkiksi Boliviassa, Nepalissa ja Etiopiassa.

Kauneimmat joululaulut verkkosivu

Taulumäen yksikkö

Neulaskoti

Taulumäen kirkko