Kauneimmat joululaulut yhteislaulutilaisuus

to 13.12. kello 19.00

Kauneimmat joululaulut yhteislaulutilaisuus Taulumäen kirkko

Tule laulamaan yhdessä kauneimpia joululauluja.
Maritta Tynkkynen, juonto
Heikki Tynkkynen, kanttori
Lauluyhtye Lux Auribus, johtaa Kimmo Tuuri
Yhteistyössä Jyväskylä-Laajavuori Rotaryklubi

Kauneimmat Joululaulut kajahtavat kirkoissa tänä jouluna jo 46. kerran. Laulu raikuu ensimmäisestä adventista 2.12. alkaen aina loppiaiseen asti. Tänä vuonna Kauneimmat Joululaulut -tilaisuuksissa kerätään kolehti kehitysmaiden lasten hyväksi. Kauneimpien Joululaulujen suojelijana toimii rouva Jenni Haukio.

Suomen Lähetysseura tukee keräysvaroin muun muassa vammaisten lasten koulutusta ja terveydenhuoltoa, perheväkivallan ja lapsityön vastaista työtä sekä tyttöjen koulutusta 15 eri maassa, esimerkiksi Boliviassa, Nepalissa ja Etiopiassa.

Kauneimmat joululaulut verkkosivu


Järjestäjä

Taulumäen yksikkö

Katso myös

su 3.3. klo 15.00

Taulumäen kirkko

Kertokaa se hänelle - Mauno Kuusisto 100 vuotta juhlakonsertti

Konsertti on kunnianosoitus lähes kaikkien varttuneitten suomalaisten tunteman laulaja, Mauno Kuusiston elämäntyölle kun hänen syntymästään oli vuonna 2017 kulunut sata vuotta. Kokoonpanossa tenoreina laulavat Reijo Ikonen ja Lasse Riutamaa ja Ulla-Stina Ikonen (harppu, kannel ja piano). Liput 15/10/5 euroa tuntia ennen kirkon ovelta. Osa tuotosta Yhteisvastuukeräyksen hyväksi.
pe 8.3. klo 18.30

Taulumäen kirkko

Häämusiikki-ilta

Kanttorit Jukka Hassinen ja Petri Lintunen esitelevät vihkitilaisuuteen sopivaa ja siinä usein käytettyä urkumusiikkia. Joukossa on myös harvemmin kuultuja kappaleita urkureiden omasta ohjelmistosta.
Vapaa pääsy