Ruamjai & Kamarikuoro Cantinovum: Loista, joulutähti

10 € eläkeläiset, työttömät, opiskelijat
5-12 vuotiaat lapset 5 €
alle 5 vuotiaat maksutta
Lippuja on myynnissä tuntia ennen kirkon ovella sekä ennakkoon Ruamjai-kuoron Holvi-verkkokauppaan https://holvi.com/shop/ruamjaikuoro/

Ruamjai ja Kamarikuoro Cantinovum yhdistävät tänä jouluna voimansa kolmen joulukonsertin merkeissä, joista ensimmäinen kuullaan Taulumäen kirkossa perjantaina 14.12. klo 19.00. Luvassa on liuta tunnelmallisia joululauluklassikoita ja uusia tuttavuuksia niin molempien kuorojen omina tulkintoina kuin yhtenä suurena kuorona laulettuna.

Ruamjai on neljänkymmenen laulajan raikas sekakuoro, joka seikkailee ohjelmistossaan kansanmusiikista klassiseen ja viihdemusiikista uuteen kuoromusiikkiin. Ruamjai tunnetaan elävästä esiintymisestä ja kuoromusiikin rajojen rohkeasta koettelusta. Kuoroa johtaa Kirsi Kaunismäki-Suhonen.

Kamarikuoro Cantinovum, Jyväskylän ammattikorkeakoulun edustuskuoro, on perustettu vuonna 1989, tavoitteenaan tehdä taiteellisesti korkeatasoista kuoromusiikkia, uudistaa ohjelmistoa nopealla tahdilla sekä kehittää kuoron moni-ilmeistä sointia. Kuoron noin 30 laulajasta suurin osa opiskelee Jyväskylän ammattikorkeakoulussa tai Jyväskylän yliopistossa. Kuoroa johtaa Jyväskylän ammattikorkeakoulussa kuoronjohdon lehtorina toimiva Rita Varonen.

Ruamjain kuvat: Leo Brinkmann.
Cantinovumin kuvat: Iida Liimatainen

Taulumäen yksikkö

Keltinmäen kirkko

Saman korkean taivaan alla

Sola Fide Vapaaseurakunnasta, kvartetti Baptistiseurakunnasta, sekä luterilaiset Astaha, Lähde! ja Hamona esiintyvät yhdessä ja erikseen.

Kuokkalan kirkko

Iltapäivä Mendelssohnin seurassa -konsertti