Kauneimmat joululaulut yhteislaulutilaisuus

Kauneimmat joululaulut yhteislaulutilaisuus Taulumäen kirkko

Tule laulamaan yhdessä kauneimpia joululauluja.
Heli Ahonen puhe
Jukka Hassinen kanttori.
Kipinät -kuoro Kaisa Halmemiehen johdolla tukee yhteislaulua ja esittää muutaman joululaulun

Kauneimmat Joululaulut kajahtavat kirkoissa tänä jouluna jo 46. kerran. Laulu raikuu ensimmäisestä adventista 2.12. alkaen aina loppiaiseen asti. Tänä vuonna Kauneimmat Joululaulut -tilaisuuksissa kerätään kolehti kehitysmaiden lasten hyväksi. Kauneimpien Joululaulujen suojelijana toimii rouva Jenni Haukio.

Suomen Lähetysseura tukee keräysvaroin muun muassa vammaisten lasten koulutusta ja terveydenhuoltoa, perheväkivallan ja lapsityön vastaista työtä sekä tyttöjen koulutusta 15 eri maassa, esimerkiksi Boliviassa, Nepalissa ja Etiopiassa.

Kauneimmat joululaulut

Taulumäen yksikkö

Taulumäen kirkko

Kertokaa se hänelle - Mauno Kuusisto 100 vuotta juhlakonsertti

Konsertti on kunnianosoitus lähes kaikkien varttuneitten suomalaisten tunteman laulaja, Mauno Kuusiston elämäntyölle kun hänen syntymästään oli vuonna 2017 kulunut sata vuotta. Kokoonpanossa tenoreina laulavat Reijo Ikonen ja Lasse Riutamaa ja Ulla-Stina Ikonen (harppu, kannel ja piano). Liput 15/10/5 euroa tuntia ennen kirkon ovelta. Osa tuotosta Yhteisvastuukeräyksen hyväksi.

Taulumäen kirkko

Häämusiikki-ilta

Kanttorit Jukka Hassinen ja Petri Lintunen esitelevät vihkitilaisuuteen sopivaa ja siinä usein käytettyä urkumusiikkia. Joukossa on myös harvemmin kuultuja kappaleita urkureiden omasta ohjelmistosta.
Vapaa pääsy