Enkeleistä nuorin -joulukonsertti

Enkeleistä nuorin -joulukonsertti Taulumäen kirkko

Mieskuoro Sirkat, johtaa Kimmo Tuuri sekä Poika-Sirkat, johtaa Agnes Lac-Losónc
Liput internetistä osoitteessa tiketti.fi sekä tuntia ennen kirkon ovelta
Hinnat: 15€ S-etukortin haltijoille ja muille 20€. Alle 12 vuotiaat huoltajan matkassa ilmaiseksi. Lippuja kuorolaisilta ja Sokos-infosta sekä ovelta.

Mieskuoro Sirkkojen joulukonsertit ovat olleet pitkään osa Jyväskyläläistä jouluperinnettä. Kuoro on perustettu vuonna 1899, joten ensi vuonna on kuoron 120-vuotisjuhlavuosi. Kuoron nykyinen johtaja Kimmo Tuuri aloitti kuoron johtajana vuoden 2018 alussa.

Kuokkalan kirkon ja Taulumäen kirkon konserteissa esiintyvät myös "Poika-Sirkat" eli Jyväskylän Poikakuoro Sirkat johtajana Ágnes Lak Losonc. Jyväskylän poikakuoro, joka on perustettu v. 2011 Vox Aurea kuoroperheen yhteyteen, siirtyi vuonna 2017 osaksi Mieskuoro Sirkkoja. Kuoro sai uudeksi nimekseen Jyväskylän Poikakuoro Sirkat.

Mieskuoro Sirkat

Taulumäen yksikkö

Keltinmäen kirkko

Saman korkean taivaan alla

Sola Fide Vapaaseurakunnasta, kvartetti Baptistiseurakunnasta, sekä luterilaiset Astaha, Lähde! ja Hamona esiintyvät yhdessä ja erikseen.

Kuokkalan kirkko

Iltapäivä Mendelssohnin seurassa -konsertti