Palokan kirkkokuoron harjoitukset

Palokan kirkkokuoron harjoitukset Palokan kirkko

Palokan kirkkokuoro (entinen Jyväskylän maaseurakunnan kirkkokuoro) täytti 100 vuotta vuonna 2015. Huomattavasta iästään huolimatta kuoro on virkeä ja aktiivinen, laulajissakin on montaa ikäpolvea. Laulamme messuissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa. Ohjelmistomme on varsin laaja ulottuen perinteisestä kuorokirjallisuudesta uudempaan hengelliseen musiikkiin. Jumalanpalvelusten lisäksi kuoro järjestää konsertteja ja matkoja.

Otamme mielellämme mukaan uusia laulajia. Varsinkin miehet, lähtekääpä laulamaan!

Lisätiedot: kanttori Liisa Partanen p. 050 3581860 tai etunimi.sukunimi@evl.fi

Palokan alueseurakunta

Musiikkitilaisuudet ja erityismessut

Pekka Laukkarinen duon konsertti

Taatusti hyväntuulinen ja vauhdikas kokoperheen konsertti Kipinässä. Liput 5 €, alle 12-vuotiaat ilmaiseksi. Tervetuloa!

Aseman Pysäkki

Kuokkalan kirkko

Parasta on laulaa

Kuoro kaikille lauluhaluisille. Johtaa kanttori Sirpa Lampinen. Ei koelaulua. Kuoron harjoituspäivät seurakunnan nettisivuilla.