Anna mulle mahdollisuus -yhteisvastuukonsertti

su 24.2. kello 16.00
Kuokkalan kirkko

Hannu Kiiski, sello
Elina Pikkuhookana, piano
Aino Suhola, puhe

Konsertin ohjelma 10/5€ ja iltatee, vapaaehtoinen maksu. Tuotto Yhteisvastuun hyväksi.

Hannu Kiiski opiskeli Sibelius-Akatemiassa Erkki Raution ja Arto Noraksen oppilaana. Diplomitutkinnon hän suoritti vuonna 1973. Lukuvuoden 1973-1974 hän täydensi opintojaan Michiganin yliopistossa professori Oliver Edelin johdolla. Kiiski sai jaetun toisen palkinnon Turun sellokilpailussa 1975 ja 1978, semifinaalipaikan Moskovan Tšaikovski-kilpailussa 1978 sekä Gaspar Cassado -kilpailussa Firenzessä 1979.
Ensikonserttinsa hän soitti vuonna 1981. Kiiski kuuluu maamme arvostetuimpiin sellopedagogeihin. Hän on toiminut Sibelius-Akatemian sellonsoiton opettajana vuodesta 1977 lähtien, vuodesta 1995 sellomusiikin lehtorina, ja kasvattanut maahamme lähes kymmenen soittajasukupolvea. Kiiski on esiintynyt niin solistina kuin kamarimuusikkona eri kokoonpanoissa Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Britanniassa, Espanjassa ja Yhdysvalloissa. Häntä on kuultu muun muassa Trio Finnicon jäsenenä sekä vuonna 1994 perustamassaan Total Cello Ensemblessä. Naantalin Musiikkijuhlien taiteilijana hän on ollut jo 15 vuoden ajan sekä KesäVirrat soi -musiikkijuhlan taiteellisena johtajana v:sta 2014.

Pianisti Elina Pikkuhookana on Sibelius-Akatemiasta valmistunut musiikin tuplamaisteri, joka toimii tällä hetkellä kanttorina Vihdissä.

Aino Suhola on toimittaja (eläkkeellä), kirjailija ja puhuja. Hän on pienen ihmisen ja suuren ihmisyyden asianajaja, rakkauden matkasaarnaaja ja altavastaajien apostoli. Hän puhuu ihmisyyden ihmeestä kaikelle kansalle riskinhallintajohtajista varhaiskasvattajiin, jääkiekkopäivillä ja vanhusten viikoilla ja muistuttaa, että ihmisyydellä ei ole ikää, elämä on arvokas aina. Ihmisarvo ei ole suoritteista kiinni, mutta jokainen lapsi ansaitsee parhaat eväät alkumatkalle ja tasa-arvoisen mahdollisuuden tulla siksi joka on. Varallisuuteen katsomatta. Tällä keräyksellä koetetaan avittaa opintietä niin, ettei se sulkeutuisi taloudellisista syistä vaikkapa oppimateriaalin puutteen vuoksi.


Järjestäjä

Kuokkalan alueseurakunta