Kirsti Aution harmonisen laulun kurssi

la 16.3. kello 10.00 - su 17.3. kello 14.00

Kirsti Aution harmonisen laulun kurssi Vaajakosken kirkko

Harmoninen laulu on mietiskelevä, hiljainen ja ääntä hoitava laulutapa. Kirsti Autio on erittäin kokenut ohjaaja ja usein Jyväskylässä kurssittamassa.

Opetus alkaa klo 10 lauantaina  ja päättyy illalla klo 19 mennessä. Välissä on ruokatunti ja kahvitauko. Lisäksi levähdämme oppirupeamien välillä. Sunnuntaina voimme osallistua Vaajakosken alueseurakunnan messuun. Jatkamme kirkkokahvien jälkeen noin klo 14 asti jolloin kurssi päättyy.

Kaikki äänenhuollosta ja harmonisesta laulusta kiinnostuneet voivat osallistua. Laulutaitoa ei tarvita.

Pukeudu mukaviin rentoihin vaatteisiin, villasukat jalkaan ja villatakki päälle niin tarkenee kirkossa.

Laulut opetellaan korvakuulolta mutta laulujen nuotit jaetaan lopuksi kaikille. Kurssimaksu on 30 euroa ja se sisältää lauantain keittolounaan ja kahvit. Omia eväitäkin voi toki ottaa mukaan. Kirkon läheisyydessä on pizzeria ja Vaajalasta löytyy Caffitella lounaspaikka.

Ilmoittautua voi puhelimitse tai sähköpostitse Sirpa Lampiselle p.0504365435 tai sirpa.lampinen@evl.fi.

Kuokkalan alueseurakunta, Vaajakosken alueseurakunta

Kuokkalan alueseurakunta
Kuokkalan kirkko, Syöttäjänkatu 4
40520 Jyväskylä

Kuokkalan kirkko

Celi De/Harmonisen laulun kurssi

Harmonisenlaulun kurssi. Ohjaajana Kirsti Autio. Hinta 30 euroa sisältää soppalounaan. Tiedustelut Sirpa Lampinen, p.0504365435 tai sirpa.lampinen@evl.fi.

Kuokkalan kirkko

Celi De/Harmonisen laulun kurssi

Harmoninen laulu on hellä, hidas ja hiljainen laulutapa. Meditatiivisen ja terapeuttisen, hoitavan luonteensa vuoksi se istuu hyvin hengelliseen kontekstiin. Laulut ovat ikivanhoja, yhteisen kirkon ajalta ja kaikki ovat olleet jumalanpalvelusmusiikkia. Jotkut laulut ovat uusia mutta samaa tyyliä. Laulujen kieli on yleensä suomi mutta myös latinaksi voimme laulaa.
Laulutaito ei ole välttämätön jotta voi osallistua kurssille.