Lähetyksen olohuone

Kuokkalan kirkko

Hetki käsitöille, keskustelulle ja kohtaamiselle lähetyksen hyväksi.

Ohjelmassa hartaushetki, kahvit, keskustelua ja käsitöiden tekemistä niille, jotka kokevat sen omakseen.
Kuokkalan kirkon alakerrassa, parillisten viikkojen keskiviikkona klo 13-14.30.

Kuokkalan alueseurakunta

Palokan kirkko

Lähimmäisen Kahvitupa

Kokoontumiset Palokan kirkon alakerrassa takkahuoneessa torstaisin klo 12-14, klo 13 hartaus- ja ohjelmahetki.
Tiedustelut diakoni Anita Teittinen puh. 044 713 2486, anita.teittinen@evl.fi
Ohjelmahetkessä tänään vieraana lähettimme Thaimaasta, Satu ja Ilkka Koivisto. Tervetuloa kuulemaan tuoreita kuulumisia lähetystyöstä.

Lähetysnäyttely Ilo sulle ja mulle

Lasten ohjattu lähetysnäyttely vie matkalle maanosasta toiseen.

Lähetysiltamat Puukareilla

Tuoreita lähetystyön kuulumisia tänä iltana Sauli ja Riitta Puukarin kotona (Einonkuja 7, Palokka) kertomassa lähetit Maria Karjalainen Etiopiasta sekä Satu ja Ilkka Koivisto Thaimaasta. Kotoisa seuratyyppinen ilta koostuu yhteisestä jakamisesta, lähettien tarinoista, rukouksesta, yhteislaulusta sekä iltapalasta. Kolehti lähetystyöhön Etiopiassa ja Thaimaassa.