Huhtikuun muunnelmia: Kitarakonsertti

Osmo Palmu, kitara:
Torroba, Albeniz, Nieminen, trad. Suomi & Bach
Ohjelmat 20/18/5€

Kitaristi Osmo Palmu konsertoi Soiva Keski-Suomi konserttisarjan konsertissa Palmusunnuntaina klo 17.00.
Kitaraillan ohjelmassa vuorottelevat kepeän sävykkäät espanjalaisklassikot ja melankolian monia vivahteita muuntelevat suomalaisävelmät. Konsertin huipentava J.S. Bachin laaja muunnelmateos "Chaconne" johdattelee pääsiäisajan tunnelmiin. Ohjelman kantaesityksenä soi tutun kansansävelmän ympärille rakentuva Kai Niemisen sävellys "Fragmental Reflections (on a finnish theme)"

Osmo Palmu on pääkaupunkiseudulla vaikuttava keskisuomalaistaustainen klassinen kitaristi. Hän on julkaissut kaksi soololevyä, esiintyy soolokonsertein ja kamarimuusikkona, sekä toimii opettajana mm. Espoon musiikkiopistossa. Hän on valmistunut musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta ja opiskellut myös mm. Pariisin Konservatoriossa. Hänet on palkittu useissa kitarakilpailuissa (mm Forum Gitarre, Wien, Fernando Sor- kilpailu Roomassa). Kantaesityksinä suomalaista uutta musiikkia hän on ollut esittämässä mm. säveltäjiltä Sami Klemola, Kirmo Lintinen, Jyrki Linjama, Lotta Wennäkoski.

Liput/ohjelma tuntia ennen ovelta:
20 € normaali
18 € eläkeläiset