Motetteja, messuja ja koraaleja

Konsertti, Jyväskylän Pääsiäinen 2019
Jyväskylän Studiokuoro, johtaa Hannu Ikonen, Jaana Ikonen, urut
Liput 15/10/5 €

Jyväskylän Studiokuoro ja urkuri Jaana Ikonen tuovat kuultavaksi klassisten säveltäjämestareiden messumusiikkia, motetteja ja urkukoraaleja. Messujen musiikki pohjautuu ehtoollisjumalanpalveluksen pysyvien osien teksteihin. Motetit ovat sävellettyjä raamatuntekstejä, psalmeja ja kirkon tunnettuja rukouksia. Urkukoraalit toimivat sekä itsenäisinä soitinsävellyksinä että seurakuntavirsien alkusoittoina.

Keskustan alueseurakunta

Kuokkalan kirkko

Tanssin päivän harjoitustapahtuma. Avoin kaikille. Anne-Marika Turpeinen

Tanssin askelin kohti kirkon juhlavuotta. Lattarimessun ohjelmistoa ja uuden kansanmusiikkimessun koreografioita ja juhlamessun ohjelmaa. Ohjaajana ja koreografina Anne-Marika Turpeinen. Vapaa pääsy.

Taulumäen kirkko

Kuula: The Piano Works

Pianotaiteilija Janne Oksanen esittää konsertissaan Kuulan pianoteoksia. Liput 15/10/5 euroa tuntia ennen kirkon ovelta.

Keltinmäen kirkko

Kristittyjen ykseyden rukousviikon konsertti