ti 30.4. kello 00.00 - pe 7.6. kello 00.00

Kesäleiri 24.-26.6.2019 Vesala (Säynätsalo, Keljonkangas) - ilmoittatuminen alkanut! Vesala

Kaiken kansan leiri. Kesäistä yhdessäoloa Vesalan leirikeskuksessa kolmessa polvessa, yksin, kaksin, ystävän tai ilman, lasten kanssa tai ilman!

Nauti kesästä ja levähdä Kaiken Kansan Kesäleirillä.

Ilmoittaudu 7.6.mennessä.

Voit tulla yksin, kaksin, puolison, perheen, lasten, lastenlasten, kummin, vanhempien, ystävän tai vaikka naapurin kanssa. Kerro samalla majoittustoiveesi.

Majoittuminen Vesalan Nuotassa tapahtuu kuudessa leirihuoneistoa. Kussakin leirihuoneistossa on neljä huonetta. Yhdessä huoneessa on kaksi vuodetta + lisävuode. Ilmoita retkisänkytoive. Huoneistoissa on käytössä yhteiset wc.t (2) ja suihkut (2) ja keittiö (1).

Leirillä on tarjolla kaksi lämmintä ateriaa päivässä, aamu- ja iltapalat sekä välipala. Leiriäpäiviä rytmittävät valmiiden yhteisten ruokailuhetkien lisäksi aikuisille suunnatut omat keskusteluhetket ja erilliset lasten leikkituokiot, musiikki, saunominen ja uinti, veneily, ulkoilu, pelit, leikit sekä kaunis vanha Riihikirkko metsän keskellä.

Leiritiimissä: Lea Periaho ja Mauri Salojärvi sekä Elina Fuchs sekä lasten leikkituokioiden avustajat.

Hinnat:

Pikku lapset (0-3v) 0€

Lapset (4-18v) 20€

Aikuinen (18v-) 35€

Vesala

Lisäinfo: Elina Fuchs, sairaanhoitaja-diakonissa, puh 0505497015, elina.fuchs@evl.fi

(kuvassa Elina veljensä Kyöstin kanssa lapsuuden kesän tunnelmissa Saarijärven mummolassa Mahlulla)

Diakonissa
Säynätsalon alueseurakunta
Keljonkangas, Neulaskoti, Pihkatie 4
40530 Jyväskylä

diakonissa-AMK-sairaanhoitaja, työnohjaaja