LäKa- Lähetyskahvit

Huhtakoti, Keittiö

Kahvit ja terveiset lähetystyön maailmasta

Lähetyskahvit: Kokoonnumme yhteisen pöydän ympärille joka toinen keskiviikko (parittomat viikot) kahvittelemaan, kohtaamaan ja keskustelemaan. Kahvien ohessa infoisku tai terveisiä lähetystyön maailmasta.

Huhtasuon alueseurakunta

Palokan kirkko

Lähimmäisen Kahvitupa

Kokoontumiset Palokan kirkon alakerrassa takkahuoneessa torstaisin klo 12-14, klo 13 hartaus- ja ohjelmahetki.
Tiedustelut diakoni Anita Teittinen puh. 044 713 2486, anita.teittinen@evl.fi
Ohjelmahetkessä tänään vieraana lähettimme Thaimaasta, Satu ja Ilkka Koivisto. Tervetuloa kuulemaan tuoreita kuulumisia lähetystyöstä.

Lähetysnäyttely Ilo sulle ja mulle

Lasten ohjattu lähetysnäyttely vie matkalle maanosasta toiseen.

Lähetysiltamat Puukareilla

Tuoreita lähetystyön kuulumisia tänä iltana Sauli ja Riitta Puukarin kotona (Einonkuja 7, Palokka) kertomassa lähetit Maria Karjalainen Etiopiasta sekä Satu ja Ilkka Koivisto Thaimaasta. Kotoisa seuratyyppinen ilta koostuu yhteisestä jakamisesta, lähettien tarinoista, rukouksesta, yhteislaulusta sekä iltapalasta. Kolehti lähetystyöhön Etiopiassa ja Thaimaassa.