Unelmien liikuntapäivä

Muu kuin seurakunnan tila

Tule mukaan yhteiselle liikuntahetkelle unelmien liikuntapäivään.

Unelmien liikuntapäivänä Jyväskylän seurakunta tarjoaa mahdollisuuden ulkoiluun, yhdessäoloon ja pieneen kaupunkiluontokokemukseen. Tule mukaan ja nauti liikunnasta.

Lähdemme liikkeelle satamasta ms Rhean edestä perjantaina 10.5.2019 klo 9:30. Jokainen valitsee oman reittinsä ja matkansa, mutta mennään yhdessä. Kohteena on Aseman Pysäkki, jossa pieni tarjoilu. "Tarjoilulipukkeen" saatte lähtöpaikalta. Yhteyshenkilönä Tero Reingoldt, 050-5215416.

Kaksi "luokkaa" eli vaunuralli perheen pienimmille ja kotona oleville vanhemmille ja toinen pieni mukava pyöräretki, vaikkapa Jyväsjärven ympäri.

Tarjoilu Aseman Pysäkillä, Asema-aukiolla. Tarjoilu päätetään klo 11:30 eli siihen mennessä tulee tehdä oma liikuntasuoritus.

Lähde liikkeelle ja tee oma unelmiesi liikuntapäivä.

Vaajakosken alueseurakunta, Tikkakosken alueseurakunta, Säynätsalon alueseurakunta, Palokan alueseurakunta, Kuokkalan alueseurakunta, Korpilahden alueseurakunta, Keskustan alueseurakunta, Keltinmäen alueseurakunta, Huhtasuon alueseurakunta

ti 2.10.2018 klo 0.00 - ti 31.12.2019 klo 23.59

Kirjepyhäkoulu