Laulututkinnot Kuokkalan kirkossa

Kuokkalan kirkko

JAMK järjestää neljän laulajan tutkinnot Kuokkalan kirkossa 14.5. klo 18 alkaen. Vapaa pääsy.

Tiistaina 14.5. Kuokkalan kirkossa neljän JAMKin laulunopiskelijan tutkintokonserttia

klo 16 Niina Pinni: Kaikenlaista rakkaudesta. Konsertin ohjelmistossa kuullaan mm. Kuulaa, Schumannia, Rodgersia ja Elgaria.
Klo 16.30 Sami Tabell: Let Us Garlands Bring. Konsertti sisältää aarioita Mozartin oopperoista, yksinlauluja J. Sibeliukselta sekä Gerald Finzin laulusarjan.
Klo 18 Satu Pirnes: Morgen! Konsertti sisältää tunteikkaita kappaleita rakkauden eri ulottuuvuuksista; R. Straussia, T.Pylkkästä sekä aarioita Händelliltä ja Mozartilta.
Klo 18.30 Ulrika Ekström: Mutta kun olen runoniekka! Konsertissa kuullaan klassista laulumusiikkia eri kielillä Fallalta, Rodrigolta, Bachilta, Straussilta, Hannikaiselta, Nummelta ja Lloyd-Webberiltä.

Kuokkalan alueseurakunta

Kuokkalan alueseurakunta