Eeppinen taiteiden ilta

Monipuolinen taide täyttää Kaupunginteatterin suuren lavan

Lauantai-illalla teatterin lava täyttyy laadukkaasta taiteesta ja kiinnostavista tarinoista.

Pääkaupunkiseudulta tuleva ammattitanssijoista koostuva kristillinen Xaris Finland -tanssiryhmä tuo visuaalisesti näyttävät teoksensa iloksemme
Jakaranda -kuoron täyttäessä tilaa riemukkailla afrikkalaisvivahteilla kera taitavan bändin. Paikallisuutta edustaa Tulus -kuoro, joka vetelee (uuteen muotoon mutta vanhaan uskoon sovitettuja) virsiä pelkän ihmisäänen voimin.

Tilaisuus on kaikille avoin ja ilmainen, tervetuloa

Vaajakosken alueseurakunta, Tikkakosken alueseurakunta, Taulumäen yksikkö, Säynätsalon alueseurakunta, Palokan alueseurakunta, Kuokkalan alueseurakunta, Korpilahden alueseurakunta, Keskustan alueseurakunta, Keltinmäen alueseurakunta, Huhtasuon alueseurakunta

Nuorisomuusikko
Yhteinen seurakuntatyö
Tellervonkatu 5 / PL 103
40101 Jyväskylä

Parasta on laulaa -kuoro

Sinä, joka olet aina halunnut laulaa vaan et ole saanut tilaisuutta; tässä on tilaisuutesi!
Kuoroon pitää vaan tulla, ei suorittaa koelauluja eikä osata nuotteja. Meidän kuorossamme nautitaan musisoimisesta, yhdessä laulamisesta ja tekemisestä. Tervetuloa kokemaan iloa laulamisesta. Ei sitoutumispakkoa.