Kesäillan kitarakonsertti - Taavi Kiviranta

Kesäillan kitarakonsertti - Taavi Kiviranta Kuokkalan kirkko

Giulianin ja Bachin musiikkia 1800-luvun kitaralla soitettuna.
Vapaa pääsy. Ohjelma 10/5 €.

"Uskon, että rauhoittuminen ja hiljentyminen, niin musiikissa kuin arjessakin, avaa silmämme ja korvamme asioille, jotka muuten jäisivät huomaamatta. Tähän konserttiin soittimekseni valikoitui Gary Southwellin rakentama kopio 200-vuotta vanhasta Panormo-kitarasta. Vanhat soittimet vaativat kuulijalta ja soittajalta enemmän. Kun kovalla äänellä ei voi kertoa asioita, aukeaa retoriikan maailma aivan uudella tavalla. Pääpaino on tällöin ajankäytössä ja tunnelmissa."

Taavi Kiviranta valmistui keväällä Sibelius-Akatemiasta ja tulevana syksynä hän aloittaa opetustyöt Nurmijärven musiikkiopistossa. Hän opiskeli edelleen myös Kölnissä Goran Krivokapicin luokalla. Taavi on osallistunut usein kansainvälisille mestarikursseille sekä kilpailuihin; Vuonna 2015 hän oli finalisti ja sai erikoispalkinnon parhaasta nykymusiikkiteoksen tulkinnastaan Anna Amalia kilpailussa Weimarissa.

Kuokkalan alueseurakunta

Kuokkalan kirkko

Hiljenevä elokuun ilta -konsertti

Osmo Palmu, kitara
Vapaa pääsy.
Ohjelma 10/5€.

Kaupunginkirkko

Kesäkonsertit 2019: Bachia täysin palkein

Heli Siekkinen, harmonikka

Kaupunginkirkko

Lounasmusiikki

Zuzana Gašparová, viulu, András Szabó, urut.