Kantelekonsertti "Mitä soivat kirkonkellot?"

ke 24.7. kello 18.00

Kantelekonsertti Korpilahden kirkko

Duo Ni - Makiko Oban ja Marja Nevankallio, konserttikanteleet. Konsertti on matka kirkonkellosävelmien ja kanteleiden helisevään maailmaan. Ohjelma koostuu sekä vanhemmista perinteisistä kirkonkellosävelmistä että uudemmasta konserttikanteleille sävelletystä kirkonkelloteemoihin pohjautuvasta musiikista. Säveltäjäniminä mm. Sibelius, Kaski, Kontio. Liput 10€ ovelta.

Duo Ni (Makiko Oba ja Marja Nevankallio, konserttikanteleet) on suomalais-japanilainen kanteleduo. Yhtye on konsertoinut aktiivisesti jo useiden vuosien ajan eri puolilla Suomea ja esiintyy erilaisissa tapahtumissa ja konserteissa. Duo Ni soittaa pääasiassa uudempaa kanteleelle sävellettyä ja sovitettua taidemusiikkia, mutta konserteissa kuullaan myös omia sävellyksiä sekä suomalaista ja japanilaista perinnemusiikkia.

Marja Nevankallio (ent. Turu) on kanteletaiteilija, pianon- ja kanteleensoitonopettaja ja kamarimuusikko. Hän valmistui vuonna 2006 musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemian esittävän säveltaiteen koulutusohjelmasta. Siellä hän opiskeli pääaineenaan konserttikantele Ritva Koistisen, Katja Pitkäsen ja Timo Väänäsen johdolla. Marja konsertoi ja esiintyy sekä sooloartistina että erilaisissa kokoonpanoissa (mm. Midnight Melody ja Duo Ni) eri puolilla Suomea sekä antaa soitonopetusta kanteleen- ja pianonsoittajille Tampereen Musiikkiakatemiassa, Sastamalan musiikkiopistossa sekä yksityisesti Moon Music -toiminimellä Tampereen ja Helsingin seudulla.

Makiko Oba on Japanista kotoisin oleva kanteleensoittaja. Hän valmistuu pian Tampereen Musiikkiakatemiasta pääaineenaan konserttikantele ja opiskelee tällä hetkellä Ritva Koistisen johdolla Sibelius-Akatemiassa Helsingissä. Makiko esiintyy sekä solistina että erilaisissa kamarimusiikkikokoonpanoissa Suomessa ja Japanissa.


Järjestäjä

Korpilahden alueseurakunta

Katso myös

su 18.8. klo 18.00

Kuokkalan kirkko

Hiljenevä elokuun ilta -konsertti

Osmo Palmu, kitara
Vapaa pääsy.
Ohjelma 10/5€.
ti 20.8. klo 19.00

Kaupunginkirkko

Kesäkonsertit 2019: Bachia täysin palkein

Heli Siekkinen, harmonikka
ke 21.8. klo 12.00

Kaupunginkirkko

Lounasmusiikki

Zuzana Gašparová, viulu, András Szabó, urut.