"Vain hiljaisella on korvat kuulla".

Kuokkalan kirkko

Kaj Chydenius & Taru Nyman.
Suomalaisia lauluja uskosta ja epäilystä, ahdistuksesta, onnesta ja kaipauksesta
Hyväntekeväisyyskonsertti.
LC Jkl/Kuokkala

"Vain hiljaisella on korvat kuulla" on nimenä konserttiohjelmalla, jossa Taru Nyman tulkitsee säveltäjän säestyksellä Kaj Chydeniuksen kirkkoon soveltuvia suomalaisia lauluja uskosta ja epäilystä, ahdistuksesta, onnesta ja kaipauksesta. Otsikko tulee Aaro Hellaakosken runosta "Ilta".
Ohjelman runoilijoita ovat Hellaakosken lisäksi mm. Aleksis Kivi, Eino Leino, P. Mustapää, Jaakko Haavio, Elina Vaara, Saima Harmaja, Oiva Paloheimo ja Lauri Viita.
Chydenius ja Nyman ovat esiintyneet useissa kirkoissa ympäri Suomea, viimeksi Turun Tuomiokirkossa.
Texicalli Records on tuottanut konsertin lauluista cd-levyn, jonka lauluista kolme on äänitetty Orimattilan kirkossa kanttori Rita Hontin säestäessä uruilla.

Kaj Chydenius (s. 1939) on pitkän uransa aikana säveltänyt satoja lauluja suomalaisille ja ruotsalaisille teattereille ja tehnyt yhteistyötä monien laulajien kanssa. Erityinen kiinnostuksen kohde on ollut korkeatasoisen suomalaisen laululyriikan säveltäminen Franzénista ja Juteinista aina Anna-Leena Härköseen ja Aunimarjut Kariin saakka.

Taru Nyman (s. 1968) on espoolainen luokanopettaja joka on tullut tunnetuksi Kaj Chydeniuksen laulujen tulkitsijana. Hän on ollut keskeisesti mukana monella Chydeniuksen CD-levyllä ja laulanut kolme omaa Chydenius-CD:tä: "Tyttö ja tanssiva karhu", "Vaikka kaikki näkisivät lävitseni" ja "Vain hiljaisella on korvat kuulla".

Lippu/ohjelma 25,00 € (sis. Pullakahvit). Ovelta ostettaessa käteismaksu.
Tuottokohteet mm. Kuokkalan koulujen stipendit, hymypoika/-tyttö patsaat, Turva- ja ensikodin asiakkaat
Lippuvaraukset: Mikko Kauranen p. 0405314774
Konsertin järjestää: Lions Club Kuokkala

LC Club Kuokkala

Kaupunginkirkko

Kesäkonsertit 2019: Bachia täysin palkein

Heli Siekkinen, harmonikka

Kaupunginkirkko

Lounasmusiikki

Zuzana Gašparová, viulu, András Szabó, urut.