Kesäkonsertit 2019: Pacem - Jazzmessu

Kesäkonsertit 2019: Pacem - Jazzmessu Taulumäen kirkko

PB-Collective

Pacem - Jazzmessu -konsertti tuo toukokuussa järjestetystä PACEM-levyn julkaisumessusta tutun Pekka Björnisen (1954-2018) jazzmessukokonaisuuden konserttina kuultavaksi Taulumäen kirkkoon. Björnisen jazzmessun juuret ovat jo vuonna 2001 vietetyssä ensimmäisessä jazzmessussa. Björnisen säveltämät messun osat ja virsisovitukset yhdistelevät perinteistä jazzia pohjoismaisiin sävyihin tehden musiikista kevyen ilmavaa ja eläväistä perinteisemmän kirkkomusiikin vastapainona. Pacemin raikkaan ilmeen ja jazz-soinnin takana on PB-Collective, nelihenkisestä soitinyhtyeestä ja laulukvartetista koostuva ryhmä taitavia muusikoita.

Liput 15/10/5 € tuntia ennen ovelta.

Taulumäen yksikkö

Kuokkalan kirkko

Kipinä

Kipinän laulut: Luonnon helmassa

Jaana Elorannan johdolla lauletaan erilaisten teemojen mukaan; ikivihreitä, kansanlauluja,
iskelmiä, laulelmia - niitä parhaita yhteislauluja. Mukaan voivat tulla ihan kaikki, olit sitten laulava
tai laulamaton. Jaana antaa laulujen lomassa eväitä myös äänenkäyttöön. Nautitaan yhdessä laulun
voimasta! Vapaa pääsy.

Taulumäen kirkko

Häikäisevän kirkas -konserttikiertue

Pekka Simojoki julkaisi uuden Häikäisevän kirkas -ylistyslevyn syksyllä 2018.
Liput:
www.tiketti.fi/haikaisevankirkas 22€ palvelupalkkioineen ennakko