Häikäisevän kirkas -konserttikiertue

Taulumäen kirkko

Pekka Simojoki julkaisi uuden Häikäisevän kirkas -ylistyslevyn syksyllä 2018.
Liput:
www.tiketti.fi/haikaisevankirkas 22€ palvelupalkkioineen ennakko
25€ ovelta mikäli lippuja jäljellä

Kesto noin 2h 15min

Konserttikiertueella mukana Pekka Simojoki, Make Perttilän bändi ja Hengen Uudistuksen Timo Pöyhönen. Kiertueen tuottaa Kansan Raamattuseura yhteistyössä Ohjelmatoimisto Kristallin kanssa.

Pekka Simojoki julkaisi uuden ylistyslevyn Häikäisevän kirkas syksyllä 2018. Näiden uusien ja vanhempien Simojoen ylistyslaulujen pohjalta toteutetaan kirkkokiertue syyskuussa 2019. "Voi, mikä riemu, Häikäisevän kirkas, Siunattu olkoon hän, Pyhän kosketus, Suurenmoinen..." ja monet muut rakastetut laulut vievät Pyhän ääreen. Iloa ja valoa on ilmassa.

Pekka Simojoki kommentoi:

- Kaikki alkoi Nordic Praise -kiertueesta lähes neljä vuotta sitten. Salit olivat täynnä, itkimme, nauroimme ja lauloimme yhdessä yleisön kanssa. Silloin jo syntyi ajatus, että olisi mahtavaa tehdä jotain samanlaista joskus uudestaan.

Konserttien musiikista vastaa Simojoen lisäksi Make Perttilän johtama yhtye, jossa soittavat Joonas Kasurinen (koskettimet), Ville Salminen (kitarat), Pasi Ryökkynen (basso), Mikko Pettinen (trumpetti ja laulu) ja Sami Koskela (rummut). Laulusolisteina Mirkka Paajanen, Maija Lehtinen ja Heidi Simelius.

Taulumäen yksikkö

Taulumäen kanttori
Taulumäen yksikkö
Tellervonkatu 5 / PL 103
40101 Jyväskylä

Kaupunginkirkko

Voimavirsiä-konsertti

Voimavirsiä-konsertti, jossa myös yhteislaulua. Illassa musisoivat Antti Ikonen, laulu ja viulu sekä Ilpo Vuorenoja, kitara.

Kipinä

Kipinän laulut: Laulellen lokakuussa

Jaana Elorannan johdolla lauletaan erilaisten teemojen mukaan; ikivihreitä, kansanlauluja,
iskelmiä, laulelmia - niitä parhaita yhteislauluja. Mukaan voivat tulla ihan kaikki, olit sitten laulava
tai laulamaton. Jaana antaa laulujen lomassa eväitä myös äänenkäyttöön. Nautitaan yhdessä laulun
voimasta! Vapaa pääsy.

Kuokkalan kirkko

Laulusta lohtua - surun säveleitä

Yhteislauluja, lomassa tekstejä ja rukousta.